AS Monaco - Olympique Marseille Tippmix Tippek - 2021. január 23. 21:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Bet36 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 15.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

AS Monaco - Olympique Marseille Tippmix Tippek - 2021. január 23. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Olympique Marseille csapatának kedvez (11:9).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az AS Monaco stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Olympique Marseille csapatának kedvez (8:7).
Az elmúlt fél évben az AS Monaco négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Olympique Marseille kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján az AS Monaco sikeresebb volt a közelmúltban.

Azt gondolod, hogy egyik csapat sem szerez gólt, ezért félsz megtenni tippünket? Nem veszíthetsz! A Bet365 visszaadja a feltett tétet, ha a mérkőzés végeredménye 0-0 lesz. Iratkozz fel most oldalunkon keresztül, hogy tied legyen ez az exkluzív bónusz!

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az AS Monaco 6 győzelmet, 3 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Olympique Marseille pedig idegenben ötször nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát az AS Monaco jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az AS Monaco olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Paris St. Germain, a Bordeaux vagy az Angers. Az Olympique Marseille pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Paris St. Germain, a Brest vagy a Lorient. Az AS Monaco erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az AS Monaco olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Lens. Az Olympique Marseille gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Angers. Az AS Monaco csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Azt gondolod, hogy kedvenced 2 góllal fog vezetni, ha csak néhány percig is? Ha a kedvenced 2 góllal fog vezetni a mérkőzés folyamán, a Bet365 kifizeti neked teljesen a fogadásod, még akkor is ha a végeredmény döntetlen lesz vagy akár ki is kap csapatod!

Foci Tippek

Monaco – SZORZÓ 1.77

TIPPEK

VIP INGYEN TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.