AS Monaco - Lyon Tippmix Tippek - május 2. 21:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

AS Monaco - Lyon Tippmix Tippek - május 2. 21:00

A Lyon legutóbb hatalmas lehetőséget szalasztott el, ugyanis 2-0-s előnyről kapott ki 3-2-re a Lille ellen, ezzel 6 pontra került az 1. helytől. A 9 tétmeccs óta veretlen Monaco ellenben csupán 2 pontra van a listavezetőtől a forduló előtt – tartja a lépést?

A Lyon utolsó két tétmeccsét elbukta, ezen a két találkozón 5 gólt kapott.

Utoljára április 21-én találkozott a két csapat, akkor a Francia Kupa negyeddöntőjében a Monaco 2-0-ra győzött, 0-0-s első félidő után.

A Monaco hazai pályán utoljára február közepén kapott gólt, azóta 5 találkozót hozott le úgy, hogy nem kapitulált hátul. Ezek közül hármat meg is nyert a rendes játékidőben.

Őszi bajnokijukat a Lyon nagyon simán nyerte meg, 4-0-s első félidő után a Monaco erejéből csak a szépítésre futotta, így a vége 4-1 lett.

Tipp

Monaco
 SZORZÓ 2.30

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.