Argentínáé a legveszélyesebb támadás a Világbajnokságon

Argentínáé a legveszélyesebb támadás a Világbajnokságon
Argentína még reménykedik hpgy újból a világfoci színpadán szerepelhet, kihasználva a Messi körül kialakult generációt, erre pedig az első alkalom, az idén nyáron szervezett Világbajnokság.

        

Argentína keretében olyan játékosokat találunk, akik Európa legnagyobb klubcsapatainál játszanak, ennek ellenére a válogatott mégsem olyan erős mint más nagy válogatottakm, de egy olyan játékossal mint Lionel Messi, minden lehetséges. Csak emlékezzünk, hogy ő volt a főszereplője az ezelőtt négy évvel Brazíliában játszott döntőnek.

A védekezése ugyanolyan jó mint a támadás?
Úgy gondolom, az első kérdés ami felmerül bennünk Argentíval kapcsolatosan a következő: “ugyanolyan jól védekeznek, mint amilyen jól támadnak?” Sikerül a védekezésenk megállítania a világ legjobb támadásait? A selejtezők során nem láttuk ugyanazt az elszántságot, és lehet ha ez egy olyan syempont amit nem kellene szem elől téveszteni. Nicolas Otamendi egy kiemelkedő pillére a védekezésnek, de a “Pumák” ennek ellenére legalább egy gólt kaptak tíz meccsen a selejtezők során. Argentína kikapott 0-3-ra Brazíliától, egy nemrég játszott barátságos mérkőzésen pedig hat gólt kaptak Spanyolországtól.

A “Pumák” támadása igazi gólkirályokból áll
Argentína játékosai kiváló formában vannak, Mauro Icardi gólkirály a csapatánál, az Inter Milan-nál, és esélyes a gólkirály címre a Serie A-ban is, szoros harcban áll Paulo Dybala-val. Jorge Sampaoli nagyon jól tudja milyen keret áll rendelkezésére, a támadásban nagyon sok játékos közül váalszthat és nehéz lesz dönteni. Argentína edzője 100%-ban számíthat Sergio Aguero, Gonzalo Higuain, Angel Di Maria és Lionel Messi játékára.

FOGADJ MOST                 OLVASD EL A KIÉRRTÉKELÉST
MalinaSports                                      MalinaSports

Hiányzók
Milyen lenne egy Világbajnokság hiányzók nélkül? Argentína sem kivétel a hiányzó játékosokat illetően, és nem elég hogy a védekezésük hadilábon áll, Martin Demichelis visszavonult a válogatottból, míg Ramiro Funes Mori továbbra is térdsérüléssel küzd. Dario Benedetto szintén le van sérülve, miután novemberben keresztszalag szakadást szenvedett.
Argentína kerete a Világbajnokságon
Kapusok: Willy Caballero, Nahuel Guzman, Sergio Romero

Hátvédek: Marcos Acuna, Fabricio Bustos, Federico Fazio, Marcos Rojo, Javier Mascherano, Gabriel Mercado, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico

Középpályások: Ever Banega, Lucas Biglia (accidentat la spate), Manuel Lanzini, Giovani Lo Celso, Leandro Paredes, Diego Perotti, Eduordo Salvio

Csatárok: Sergio Aguero, Angel Di Maria, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Lionel Messi

 

 

Tags: MalinaSports, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, Argentínáé, Lionel Messi

Powered by Live Score & Live Score App