Argentína – Kanada Tippmix Tippek – július 10. 02:00

Argentína – Kanada Tippmix Tippek – július 10. 02:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Argentína csapatának kedvez (2:0). A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben Argentína hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Kanada egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Argentína sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Copa America mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Argentína 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Kanada pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát Argentína jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben Argentína olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Costa Rica, a Peru vagy az Ecuador. A Kanada pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Japán, a Katar vagy a Peru. Kanada erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Argentína olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Uruguay. A Kanada gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Belgium. Kanada csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Argentína – Kanada Tippmix Tippek – július 10. 02:00

 Alatt 2,5

SZORZÓ 1.82

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!