Argentína – Ausztrália Tippek december 3. 20:00

Argentína – Ausztrália Tippek, forma és statisztika. Fogadj sikeresen a 2022-es Labdarúgó VB fogadási tippekkel! Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Argentína - Ausztrália Tippek

Mindkét csapat a csoportkör utolsó fordulójában biztosította helyét a legjobb 16 között: az ausztrálok Dánia, az argentinok pedig Lengyelország legyőzésével jutottak tovább. Messiéknek ezúttal nem a nyolcaddöntő lesz a végállomás?

A két csapat hasonló forgatókönyv szerint teljesített a csoportkörben: az első meccsükön kikaptak, a másik kettőt viszont kapott gól nélkül nyerték meg. Az argentin válogatott még nem kapott gólt a vb-n a mérkőzések első félidejében.

Az argentin válogatott öt vb-góljából négyet a második játékrészben ért el. Mindkét csapat meg tudta szerezni a mérkőzés első gólját mindhárom csoportmeccsén.

Argentína számára 2018-ban a nyolcaddöntő jelentette a végállomást, akkor Franciaországtól kaptak ki 4-3-ra, míg Ausztrália korábban csak egyszer jutott tovább a csoportkörből: 2006-ban a legjobb 16 között Olaszország búcsúztatta őket.

Argentína - Ausztrália Statisztika

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF + 3500FT FREEBET! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

Argentína - Ausztrália Tippek

Mindkét csapat gólt szerez: NEM
SZORZÓ: 1.50

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

Figyelem! Ha feliratkozol az alábbi fogadóirodák bármelyikénél, INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 90%. csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000Ft

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!