Apoel Nicosia – Bázel Sportfogadás Tippek Európa Liga – 2020 Február 20

Kérd naponta a tippeket itt

Apoel Nicosia - Bázel Sportfogadás Tippek Európa Liga – 2020 Február 20

Nicosia

Bázel

APOEL Nicosia FC Basel élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 20.2.2020. -án/-én 20:00 -kor a GSP Stadium stadionban, Nicosia, Cyprus UEFA Europa League, Knockout stage – Europe -ban/-ben.  
 

Esemény leírása:
Név: APOEL Nicosia – FC Basel

Dátum: February 20, 2020
Időpont: 20:00 (UTC)
Helyszín: GSP Stadium, Nicosia , Cyprus

Több információ:
APOEL Nicosia élő eredmények, sorsolása és eredményei

FC Basel élő eredmények, sorsolása és eredményei

Apoel Nicosia       

Utolsó eredmény:  4:1 vs Apollon Limasson

Forma: L W D L W

 • Ha a szorzó értéke 2.70 az esély a győzelemre 37%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 50%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
 • A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
  Az elmúlt fél évben az APOEL Nikosia hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Basel egyszer nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján az APOEL Nikosia sikeresebb volt a közelmúltban.
   
 • Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az APOEL Nikosia 2 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Basel pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát az APOEL Nikosia jobban szerepelt.

Bázel  

Utolsó eredmény: 1:0 vs  FC Thun

Forma: L L L W L

 • Ha a szorzó értéke 2.70 az esély a győzelemre 37%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 61%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
 • Az elmúlt egy évben az APOEL Nikosia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sevilla, az Apollon Limassol vagy a Karabakh. A Basel pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Zürich, a Getafe vagy a Lugano.
   
 • Az elmúlt egy évben az APOEL Nikosia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a F91 Dudelange vagy az Apollon Limassol. A Basel gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Servette, a FK Krasnodar. A Basel csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 15.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a BET365 az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Apoel Nicosia - Bázel Sportfogadás Tippek Európa Liga – 2020 Február 20

Apoel Nicosia Döntetlen esetén a tét visszajár

@ Szorzó 1.86

AKÁR 15.000 FT BÓNUSZ ÚJ ÜGYFELEKNEK

Powered by Live Score & Live Score App