Anglia – Belgium, a G csoport döntője

Anglia – Belgium, a G csoport döntője
A G csoport megnyeréséért a harc Anglia és Belgium között dől el, nagy valószínűséggel eddig a mérkőzésig mindkét csapatnak maximális pontaszáma lesz, és mindent megtesznek majd az 1. helyért. Ez a két válogatott bármikor játszhatna egy döntőt is, mivel mindketten favoritok a VB megnyerését illetően.

Anglia vs Belgia  Kaliningrad Stadium
Az Anglia – Belgium mérkőzésnek a Kaliningrad Stadium ad otthont június 28.-án 20:00 órától.

Egymás elleni találkozók
Annak ellenére, hogy sok angliai szurkoló cserélné le favoritjait a belga játékosokra, az egymás elleni találkozókon az angolok 15 győzelmet szerztek, míg a belgák csak 2-öt.

Anglia – Belgium tippek
Anglia győzelme esetén a szorzó 2.80, míg Belgium enyhén favorit és szorzója 2.55. Nagy valószínűséggel mindkét csapat a győzelemre hajt majd, hogy megnyerjék az első helyet a csoportban, a mi tippünk, hogy mindkét csapat gólt szerez, melynek szorzója 1.58.

 FOGADJ MOST   OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
 MalinaSports               MalinaSports

Tags: MalinaSports, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, G csoport, Oroszország ,Anglia, Belgium

Powered by Live Score & Live Score App