Almería – FC Barcelona Tippmix Tippek – május 16. 21:30

Almería – FC Barcelona Tippmix Tippek – május 16. 21:30

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Barcelona csapatának kedvez (5:3).
Ebből a csapatok egyszer játszottak az Almería stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Almería csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben az Almería egyszer sem nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Barcelona négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a FC Barcelona az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Almería 6 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Barcelona pedig idegenben hatszor nyert, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a FC Barcelona szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Almería olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Alavés, a Getafe vagy az Osasuna. A FC Barcelona gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Royal Antwerp, a Girona vagy az Athletic Bilbao. A FC Barcelona csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Almería – FC Barcelona Tippmix Tippek – május 16. 21:30

 Felett 3,5

SZORZÓ 1.86

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!