Almería – Athletic Bilbao Tippmix Tippek – február 12. 21:00

Almería – Athletic Bilbao Tippmix Tippek – február 12. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Athletic Bilbao csapatának kedvez (9:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak az Almería stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Athletic Bilbao csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben az Almería egyszer sem nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Athletic Bilbao négyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Athletic Bilbao az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Almería 5 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Athletic Bilbao pedig idegenben négyszer nyert, négyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján az Athletic Bilbao szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Almería olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Alavés, a Celta Vigo vagy a Las Palmas. Az Athletic Bilbao gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Real Sociedad, a Valencia vagy a FC Barcelona. Az Athletic Bilbao csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Almería – Athletic Bilbao Tippmix Tippek – február 12. 21:00

Athletic Bilbao
SZORZÓ: 1.71

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!