Alex De Minaur vs Dominic Thiem - US OPEN Tippek szeptember 10.

De Minaur A. Thiem D. élő eredmények (és élő online közvetítés) 2020. szept. 10. nap 2:15 órakor kezdődik Arthur Ashe Stadium, New York, USA US Open, New York, USA – ATP.

Alex De Minaur vs Dominic Thiem - US OPEN Tippek szeptember 10.

Alex De Minaur

Alex de Minaur az előző mérkőzést az Pospisil V. ellen játszotta US Open, New York, USA, az eredmény: 0 – 3 lett (de Minaur A. nyerte a mérkőzést).
Alex de Minaur született 1999. febr. 17.-n (21) Sydney, Australia-n, jelenleg itt lakik: Alicante, Spain. Alex de Minaur Jobbkezes-kezes játékos és jelenleg a ranglistán a 28 helyen áll a ATP listán 1485 pontszámmal. Alex de Minaur összes bevétele ebben az évben 295.8K €, de karrierje ő során keresett összesen 3.2M €.

Dominic Thiem

Dominic Thiem az előző mérkőzést az Auger-Aliassime F. ellen játszotta US Open, New York, USA, az eredmény: 0 – 3 lett (Thiem D. nyerte a mérkőzést).
Dominic Thiem született 1993. szept. 3.-n (27) Wiener Neustadt, Austria-n, jelenleg itt lakik: Lichtenwörth, Austria. Dominic Thiem Jobbkezes-kezes játékos és jelenleg a ranglistán a 3 helyen áll a ATP listán 7135 pontszámmal. Dominic Thiem összes bevétele ebben az évben 1.5M €, de karrierje ő során keresett összesen 19.9M €.

Foci Tippek

ALATT 40.5- SZORZÓ 1.52

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.