Ajax Amszterdam-Nice, Bajnokok Ligája selejtező, 20 óra 45 perc

Ajax Amszterdam-Nice, Bajnokok Ligája selejtező, 20 óra 45 perc

 

Ma este a „Johan Cruijff Arena”az Ajax-Nice mérkőzés házigazdája lessz 20 óra 45 perctől, az első mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött.

A fogadóirodák bookmakerei szerint a hollandok az esélyesebbek a továbbjutásra, van de Beek egyenlitő góljának köszönhetően. Nem szabad el felednünk, hogy az Ajax az idén egésszen az Európai Liga döntőjéig jutott, ahol a Manchester United-tól kapott ki.  Utoljára az Ajax a 2014/2015-ös szezonban jutott a Bajnokok Ligája csoportjában.

A Nice-nek az első szereplése a Bajnokok Ligájában a klub történelmében. A csapat sztárja a jól ismert Mario Balotelli, aki egyébként gólt is szerzett az Ajax ellen az első mérkőzésen. Azt lehet mondani, hogy a Nice szerencsésen meguszta a hazai pályán a vereséget, hisz a második félidőben egy kapura rugások sem volt, tehát szerintünk is az Ajax a nagy esélyes ezen a mérkőzésen.

A hollandok hazai pályán 13 mérkőzése nem szenvedtek vereséget nemzetközi kupában, a Nice pedig nagyon gyengén szerepel idegen pályán, 22 mérkőzésből egyetlen egyen sikerült győzniük.

Szakártőink tippje erre a mérkőzésre, hogy az Ajax Amsterdam győz, amelyre a Winmasters 1,70-es szorzót kinál.

ÚJ!!!

 Regisztrálj a weboldalunkon levő bannerekről bármelyik fogadóirodához a következő 4 közül:CASINIA, UNIBET, WINMASTERS vagy WILLIAM HILL és exkluziv befizetési bónusz mellett, nyerhetsz egy IPHONE 7-es telefont, amely nyertesét élőben fogjuk kisorsolni szeptember 10-én, a random.org weboldal segitségével. Ha több fogadóirodához regisztrálsz több esélyed lessz, minden nyitott számlához egy sorsjegyet kapsz. Regisztrálás után küldd el a felhasználó nevedet, valamint a teljes nevedet az office@ingyentippek.com email cimre.

Powered by Live Score & Live Score App