AIK – IFK Göteborg Tippmix Tippek – május 27. 19:10

AIK – IFK Göteborg Tippmix Tippek – május 27. 19:10

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AIK csapatának kedvez (7:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az AIK stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az AIK csapatának kedvez (6:3).

Az elmúlt fél évben az AIK ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az IFK Göteborg háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az AIK sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Svéd Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az AIK 4 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az IFK Göteborg pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát az AIK jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az AIK olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Djurgarden, a Valerenga vagy a Norrköping. Az IFK Göteborg pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bröndby, a Kalmar vagy a Hammarby. Az AIK erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az AIK olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sirius. Az IFK Göteborg gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Mafra. Az AIK csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

AIK – IFK Göteborg Tippmix Tippek – május 27. 19:10

Alatt 2,5
SZORZÓ: 1.81

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!