AC Milan – Newcastle United Tippmix Tippek – szeptember 19. 18:45

AC Milan – Newcastle United Tippmix Tippek – szeptember 19. 18:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben az AC Milan négyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Newcastle United háromszor nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az AC Milan sikeresebb volt a közelmúltban.


Az elmúlt egy évben az AC Milan olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Napoli, a Lazio vagy a Torino. A Newcastle United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Rangers FC, az Everton vagy a West Ham United. A Newcastle United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az AC Milan olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Trento, az Inter vagy a FC Barcelona. A Newcastle United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Brighton & Hove Albion, az Aston Villa vagy a Manchester City. A Newcastle United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

AC Milan – Newcastle United Tippmix Tippek – szeptember 19. 18:45

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.64

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!