AC Milan – Napoli Tippmix Tippek – február 11. 20:45

AC Milan – Napoli Tippmix Tippek – február 11. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AC Milan csapatának kedvez (10:7).


Ebből a csapatok négyszer játszottak az AC Milan stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Napoli csapatának kedvez (4:2).
Az elmúlt fél évben az AC Milan hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Napoli egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján az AC Milan sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az AC Milan 8 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Napoli pedig idegenben ötször nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az AC Milan jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az AC Milan olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Paris St. Germain, az AS Roma vagy a Lazio. A Napoli pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Braga, az Atalanta vagy az Union Berlin. Az AC Milan erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben az AC Milan olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Udinese, az Atalanta vagy a Borussia Dortmund. A Napoli gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Torino, az AS Roma vagy a Juventus. A Napoli csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

AC Milan – Napoli Tippmix Tippek – február 11. 20:45

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.70

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!