AC Milan-CSU Craiova, Európa liga selejtező, 20 óra

foto:www.youtube.com

AC Milan-CSU Craiova, Európa liga selejtező, 20 óra

 

Ma este 20 órától a San Siroba a román bajnokságban a 6.-ik helyen végző CSU Craiova látogat, akik az első mérkőzésen annak ellenére, hogy mindenki egy simma AC Milan győzelemre számitott, szorosan fogta az olasz csapatot és csak 1-0-ra tudott nyerni a milánói csapat. A románok edzője Devis Mangia aki milánói születésü de beismerte a román sajtónak, hogy ő Internazionale Milan szurkoló, és minden megtesz csapata ahhoz, hogy egy óriási  meglepetést arrason, és nem kirándulni mennek Milánóban.

A másik oldalon, az AC Milan a nyári szünetben sokat erősödött és céluk, hogy az utóbbi évektől eltérően idén ők is felvegyék a harcot a bajnoki cimért, két legfontosabb erősitésük Chalhanoglu, valamint Bonucci.

Mindenképp érdekes mérkőzésre várhatunk a két csapat között, természetesen a két csapat közötti különbség óriási, de az olaszok még nincsenek teljesen összeszokva igy nagyon lehetséges, hogy nem születik a mérkőzésen nagyon sok gól.

Valószinü felállás

AC Milan-Donnarumma – Abate, Zapata, Musacchio, R. Rodriguez – Kessie, Montolivo, Bonaventura – Borini, Cutrone, Niang

CSU Craiova-Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag – Zlatinski – Gustavo, Mitrita, F. Rossi, Bancu – Baluta

Szakértőink tippje erre a mérkőzésre,hogy kevesebb, mint 3,5 gól lessz a mérkőzésen, amelyre az Unibet 1,75-ös szorzót kinál.

Új!!!

Az ingyentippek.com csapata össze álitott nektek ingyen egy könyvet,amely segitégével ti is sikeres sporfogadók lehettek, részletekért kattints IDE.