AC Milan-Betis Sevilla, 20 óra 45 perc

Milan-Betis, 20 óra 45 perc

A kinaiak úgy tünik nem viccelnek és valójában meg akarják szakitani a Juventus szupremaciáját a Serie A-ban, mindössze 189,5 millió eurót költöttek el a nyáron a csapat erősitésére, hogy sikerül-e ez a cél, majd meglátjuk, de addig is a milánóiak kemények készülnek, és Montella próbálja a felkészülési mérkőzéseken összerakni a legjott 11-et. A legfontosabb játékosok akik érkeztek a nyáron a Milanohoz:  Bonucci, Conti, Andre Silva, Calhanoglu, Musacchio, Ricardo Rodriguez, Biglia és Kessie.

Az előrejelzések pozitivak az olaszoknak, ők már hivatalosan megkezdték a szezont az Európa Ligában, ahol a román CSU Craiovat 3-0-ás összesitéssel ütték ki. A felkészülési mérkőzéseken is nagyon jól szerepeltek, a legfontosabb sikerük a német Bayern Munchen ellen volt, akik 4-0-ra sikerült legyőzniük.

A mai mérkőzés Olaszországban Cataniaban kerül sor, tehát Montella csapata mindenképp nagy favorit a mai mérkőzésen.

Szakértőink tippje erre a mérkőzésre, hogy az Ac Milan győz erre a legnagyobb szorzót a világ legjobb fogadóirodájánál találtuk a CASINIA-nél, ahol Montella csapatának győzelme 1,50-es szorzót ér. Regisztrálj te is bannerünkről a CASINIA online fogadóirodához és 15.000 Ft. bónuszban részesülsz.