A Nap Mérkőzése szeptember 22 – Szorzó 1,63

A Nap Mérkőzése szeptember 22 – Szorzó 1,63 Potenciális nyereség 16.300 Ft. Regisztrálj itt a UNIBET-nel irodához és egy 2O.OOO forintos bónuszban! Ünnepeld velünk a Premier League visszatérését és szerezz ingyenes fogadást a mérkőzésekre, az 1,6 millió Ft nyereményalapú szerencsés pörgetés kaszinóversenyen! Forgass meg legalább 6500 Ft pénzösszeget a promócióban szereplő nyerőgépek valamelyikén és 1500 Ft értékű ingyenes fogadást kapsz, amelyet felhasználhatsz az angol bajnokság összecsapásain.

A Nap Mérkőzése szeptember 22 – Luton - Manchester United

Luton Town Manchester United élő eredmények (és élő online közvetítés) 2020. szept. 22. nap 21:15 órakor kezdődik Kenilworth Road, Luton, England EFL Cup – England.

Manchester United az előző mérkőzést az Crystal Palace ellen játszotta Premier League, az eredmény: 1 – 3 lett (Crystal Palace nyerte a mérkőzést).
Luton nem vesztett mérkőzést az utolsó 10 mérkőzésén.
Luton nem vesztett az utolsó 5 mérkőzésén.
3 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Luton.
Luton Town az előző mérkőzést az Derby County ellen játszotta Championship, az eredmény: 2 – 1 lett (Luton Town nyerte a mérkőzést).


Tipp: Felett 2,5 – 1,63

BÓNUSZ

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.