A Nap Mérkőzése szeptember 21 – Szorzó 1,80

A Nap Mérkőzése szeptember 21 – Szorzó 1,80, Potenciális nyereség 18.000 Ft. Regisztrálj itt a UNIBET-nel irodához és egy 2O.OOO forintos bónuszban! Ünnepeld velünk a Premier League visszatérését és szerezz ingyenes fogadást a mérkőzésekre, az 1,6 millió Ft nyereményalapú szerencsés pörgetés kaszinóversenyen! Forgass meg legalább 6500 Ft pénzösszeget a promócióban szereplő nyerőgépek valamelyikén és 1500 Ft értékű ingyenes fogadást kapsz, amelyet felhasználhatsz az angol bajnokság összecsapásain.

A Nap Mérkőzése szeptember 21 – Szorzó 1,80 Wolverhampton vs. Manchester City

A Manchester City halasztással, míg a tavalyi szezonban szépen menetelő Wolverhampton győzelemmel kezdte a bajnokságot, ráadásul az elmúlt idény meglepetéscsapata, a Sheffield United ellen. Saiss és Jimenez is a mérkőzés elején villantak, nem sok nyitott kérdést hagyva a fennmaradó 84 percre… A Pengék hiába birtokolták többet a labdát, a Farkasok idegenben is domináns győzelmet arattak, méghozzá új felállásban.

Jota már elhagyta a csapatot, a Liverpool játékosa lett, míg a nyáron a jobb oldali szárnyvédő, Doherty is távozott, ő Londonban, a Tottenham gárdájában próbál szerencsét. Nuno Espirito Santo azonban nem igazolt nagy neveket a távozók helyére, a 3-4-3-as rendszert alakította inkább át egy kicsit. Például a csapat cselgépét, Adama Traorét visszább vonta egy poszttal, ő lett az egyik futóbekk, méghozzá a jobb oldalon. Ezek után nem meglepő, hogy a csapat eléggé féloldalas támadásban, főleg, hogy a másik szárnyon a Lyonból elhozott Marcal játszik, aki eredetileg védekező középpályás.

Más poszton egyelőre nincs számottevő változás, a Juventussal hírbe hozott Jimenez maradt, Jota távozását pedig Podence és Neto orvosolhatják, vagy az ifjú Fabio Silva. A keret egyébként is hemzseg a portugáloktól, a luzitán vezetőedzőn kívül, még tíz portugál található a keretben, angol játékosokból viszont mindössze öt. Talán nem meglepő, ha lassan a portugál nyelv lesz az öltöző elfogadott nyelve, ahogy az sem, hogy a csapat harmadik meze a portugál válogatott dresszét idézi színösszeállításában.

A Manchester City taktikai eligazításain is elhangozhat egy-két portugál, esetleg spanyol szó, Guardiola legénysége ugyanis nem szenved hiányt dél-amerikai és az ibériai-félszigetről származó labdarúgókból. Igaz, Agüero és Bernardo Silva is sérültek, míg David Silva lezárta karrierje manchesteri szakaszát. Jesus és Rodri azért így is ott lesznek a 4-3-3-as hadrendben felküldött kezdőben, ahol egy új arccal is találkozhatunk: Aké idény nyáron érkezett, egyelőre a bal oldalon kaphat helyet, idővel pedig átveheti az egyik belső védő helyét a rasztahajú holland bekk.

A másik nyári szerzemény helye még kérdéses a kezdőben: Ferran Torres hiába hagyta ott a Valenciát, Sterling és Mahrez mögül nehéz lesz bekerülnie a legjobb tizenegybe. Valószínűbb, hogy csereként léphet majd pályára a Molineux stadionban, főleg, ha csapata vezetést szerez. Ez azonban nem lesz egyszerű az első fordulóban jó formát villantó Farkasfalka ellen, akik a tavalyi idényben kétszer is felülkerekedtek az égszínkék gárdán…

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez 1,80

BÓNUSZ

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.