A Nap Mérkőzése szeptember 15 – Szorzó 1,83

A Nap Mérkőzése szeptember 15 – Szorzó 1,83 Potenciális nyereség 18.300 Ft. Regisztrálj itt a UNIBET-nel irodához és egy 2O.OOO forintos bónuszban! Az Unibet a sportfogadás rajongói számára egy igazán kedvező üdvözlő bónuszt tartogat, amelyet a regisztráció során lehet igényelni. Ez egy 20000 Ft-os bónusz, amelynek használatával az első fogadásod 20 ezer forintig teljesen kockázatmentes lesz! Az ingyenes fogadás (Free Bet) opció is biztosított az Unibet magyar játékosai számára, amit minden esetben egy adott összegben megkötött fogadás(ok) esetén lehet igénybe venni.

A Nap Mérkőzése szeptember 15 – Szorzó 1,83

Montpellier – Lyon 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Montpellier HSC csapatának kedvez (10:8).
Ebből a csapatok ötször játszottak a Montpellier HSC stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Montpellier HSC csapatának kedvez (8:5).

Az elmúlt fél évben a Montpellier HSC egyszer nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lyon háromszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Lyon az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Montpellier HSC 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lyon pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát a Montpellier HSC jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Montpellier HSC olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Nice. A Lyon pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester City. A Lyon erősebb ellenfeleket tudott legyőzni. Az elmúlt egy évben a Montpellier HSC olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Clermont. A Lyon gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Juventus. A Lyon csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Ha hazai pályán játszanak, Montpellier Ol. Lyon ellen nem vesztett az utóbbi 3 mérkőzésén.
Montpellier nem vesztett az utolsó 7 mérkőzésén.
3 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Montpellier.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez 1,83

BÓNUSZ

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.