A Nap Mérkőzése szeptember 14. Szorzó 1.97

A Nap Mérkőzése szeptember 14. Szorzó 1.97

Barcelona-Bayern München, kedd 21:00
2020. augusztus 14. sötét nap volt az FC Barcelona történelmében. A koronavírus-járvány okán Lisszabonban megrendezett Bajnokok Ligája végjáték ugyanis egy óriási pofont tartogatott a klubnak. Persze, lehet azt mondani, hogy a későbbi bajnokkal szemben maradtak alul, ám a hat gólos különbség és a mérkőzés képe azonnali változtatásokat sürgetett.

A Bayern Münchennek minden összejött azon az estén: a presszingjük szó szerint megfojtotta a gránátvörös-kékeket, akik már a labdakihozataloknál is szenvedtek. Sokáig úgy tűnt, a Bőrnadrágosok „csak” magabiztos győzelmet aratnak, ám a végére kiszakadt a gólzsák, a Barca védelme átjáróházzá vált, az eredményjelzőn pedig 8-2 állt, a németek javára. Kiütés. Totális megsemmisülés.

A Barcelona azóta is lejtmenetben van, ennek legékesebb bizonyítéka Lionel Messi nyári elengedése… Semmi nem stimmel a klubnál: óriási adóság, érthetetlen és túlárazott igazolások, gigantikus fizetések. Kijelenthető: a jelenlegi keret nincs ott Európa tíz legjobb csapata között. Ugyanakkor, ebből az is következik, hogy az elmúlt években már csak Messi személye tartotta a Top 10-ben a katalánokat.

Münchenben is volt jó pár változás azóta: a sikeredző, Hansi Flick lelépett, Julian Nagelsmann érkezett a helyére, míg a Boateng-Alaba páros mindkét tagja elhagyta Bajorországot, akárcsak Thiago. Előbbi két játékos pótlása sikeres volt, utóbbi helyére pedig Kimmich lépett fel a középpályára, ami nyilvánvalóan taktikai változásokat is eredményezett. Összességében azonban kijelenthető: ez a Bayern München ott van az öreg kontinens Top 5 csapata között, a Barcelonánál pedig jelen pillanatban is jóval erősebb.

A katalán-bajor összeakaszkodásokat egyébként is utóbbi csapat nyeri jobb arányban: az utolsó hat mérkőzésből ötöt a Bayern nyert meg. A németek egyébként is jobb formában vannak, a bajnokság elején nehezen pörögtek fel, ám az utóbbi két összecsapásukat már nagyon magabiztosan nyerték meg. A Barcelona esetében a fölényes győzelem egyelőre hiánycikk, ám a válogatott szünet óta nem kellett pályára lépniük, vagyis pihentebbek lehetnek, mint a vendégek.

Az biztos, hogy a hazaiak revansra készülnek, ám ha ez nem jön össze nekik, akkor sincsenek elveszve: a kvartett másik két tagja, a Benfica és a Dinamo Kijev ugyanis nem képviselnek akkora játékerőt, mint Ronald Koeman együttese. Sokgólos mérkőzésen kerekedhet felül a Bayern München, amely aligha akar nyitott kérdéseket hagyni a csoportgyőztes kilétét illetően.

A Nap Mérkőzése szeptember 14. Szorzó 1.97

Bayern

SZORZÓ 1.97

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF