A Nap Mérkőzése október 3 – Szorzó 1,60

A Nap Mérkőzése október 3 – Szorzó 1,60, Potenciális nyereség 16.500 Ft. Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra. Olvasd továbbá az unibet ismeretetőt, amelyet csapatunk nektek összeállitott, hogy megtudj többet a regisztrálási folyamatról, bónuszokról, biztonságról és a ki és befizetésekről valamint sok egyébb hasznos tudnivalóról.

A Nap Mérkőzése október 3 - Newcastle United - Burnley 21:00

A csapat három mérkőzés után 4 ponttal a Premier League 10. helyén áll: a West Ham United elleni idegenbeli 2-0-s sikert követően jött egy kijózanító hazai pofon a Brightontól (0-3), múlt hét végén viszont a Tottenham elleni idegenbeli 1-1-es döntetlen bravúrnak számított. A Newcastle a hét közben is játszott egy 1-1-es döntetlent, bár erre kevésbé lehet büszke, hiszen végül csak tizenegyesekkel múlta felül negyedosztályú ellenfelét, a Newport Countyt a Ligakupában.

Ami a szombati folytatást illeti az ellenfél az a Burnley lesz, mely eddig két meccsből kettőt elveszített: először a Leicester City vendégeként 4-2-re, majd otthon a Southamptontól kapott ki (0-1).

Az esti összecsapáson a Newcastle United hazai győzelmére 2.45 az odds, a döntetlenre 3.20, míg a vendég Burnley idegenbeli sikerére 3.00 szorzóval lehet fogadni.

A hazaiakat megrázta a csapatkapitány, Jamaal Lascelles sérülése, de kidőlt a svéd válogatott Emil Krafth is, míg a visszatérés küszöbén álló Ciaran Clarknak és Paul Dummettnek túl korai lenne ismét pályára lépni. Ez azt jelenti, hogy Steve Bruce menedzsernek át kell alakítania a védelmet, szerencsére a svájci válogatott Fabian Schär felépült vállsérüléséből, Isaac Hayden pedig megfelelő alternatíva lehet az egyik középső védőnek.

Ami jó hír, hogy a legutóbbi mérkőzéseket bokasérülés miatt kihagyó Allan Saint-Maximin ismét egészséges, így a szélsőre számíthat a szakvezetés.

A Burnleyné is lehetnek visszatérők, a hírek szerint ugyanis két szélső, Johann Berg Gudmundsson és Robbie Brady felépült. A hét közben a Manchester City elleni 3-0-s Ligakupa-kudarcban annyi pozitívum volt, hogy ott még ketten visszatértek: Ashley Barnes január elseje óta először lépett pályára, míg James Tarkowski a szezon kezdete óta bajlódott lábujjsérüléssel.

Tipp: Alatt 2,5 1,60

BÓNUSZ

A Nap Mérkőzése október 3 - Hol kéne a nap mérkőzésére fogadnod?

A nap minden mérkőzésére javasoljuk az online sportfogadási oldalt, amely a legjobb esélyeket kínálja. Javasoljuk, hogy fogadj azon az oldalon, és ha még nincs felhasználód, hozz létre egyet a cikkben található “fogadj most” gombra kattintva. Weboldalunk látogatójaként a legjobb regisztrációs bónuszokat élvezheted, amikor közvetlenül a weboldalunkról regisztrálsz! Mai tippünk, fogadj az Unibeten.

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak & online fogadóirodák listája, a legjobb online sportfogadás oldalak. Az Ingyen Tippek csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát! Az online fogadás Magyarországon teljesen legális és szabályozott. A fogadó oldalak műkődhetnek, míg rendelkeznek a kormány által kiadott engedéllyel. Itt láthatod az engedéllyel rendelkező magyar fogadóirodák listáját.