A Nap Mérkőzése október 10 – Szorzó 1,85

A Nap Mérkőzése október 10 – Szorzó 1,85, Potenciális nyereség 18.500 Ft. Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra. Olvasd továbbá az unibet ismeretetőt, amelyet csapatunk nektek összeállitott, hogy megtudj többet a regisztrálási folyamatról, bónuszokról, biztonságról és a ki és befizetésekről valamint sok egyébb hasznos tudnivalóról.

Lincoln City - Bristol Rovers Angol Liga október 10. 16:00

A Lincoln City nem tudott győzni Bristol Rovers csapata ellen az utóbbi 5 mérkőzésén.
Múlt éven Lincoln City csapat 16 ponttal a 9 helyezett volt. Most a 1 helyne van 12 ponttal.
Lincoln City csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

Lincoln City az előző mérkőzést az Blackpool ellen játszotta League One, az eredmény: 2 – 3 lett (Lincoln City nyerte a mérkőzést).
Bristol Rovers az előző mérkőzést az Oxford United ellen játszotta EFL Trophy, Southern Group D, az eredmény: 1 – 1 lett (Oxford United nyerte a mérkőzést).

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Bristol Rovers csapatának kedvez (1:0).
Az elmúlt fél évben a Lincoln City háromszor nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bristol Rovers egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Lincoln City sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Liga 1 mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lincoln City 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bristol Rovers pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Lincoln City jobban szerepelt.

BÓNUSZ

A Nap Mérkőzése október 10 - Hol kéne a nap mérkőzésére fogadnod?

A nap minden mérkőzésére javasoljuk az online sportfogadási oldalt, amely a legjobb esélyeket kínálja. Javasoljuk, hogy fogadj azon az oldalon, és ha még nincs felhasználód, hozz létre egyet a cikkben található “fogadj most” gombra kattintva. Weboldalunk látogatójaként a legjobb regisztrációs bónuszokat élvezheted, amikor közvetlenül a weboldalunkról regisztrálsz!

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak & online fogadóirodák listája, a legjobb online sportfogadás oldalak. Az Ingyen Tippek csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát! Az online fogadás Magyarországon teljesen legális és szabályozott. A fogadó oldalak műkődhetnek, míg rendelkeznek a kormány által kiadott engedéllyel. Itt láthatod az engedéllyel rendelkező magyar fogadóirodák listáját.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.