A Nap Mérkőzése október 10 – Szorzó 1,85

A Nap Mérkőzése október 10 – Szorzó 1,85, Potenciális nyereség 18.500 Ft. Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra. Olvasd továbbá az unibet ismeretetőt, amelyet csapatunk nektek összeállitott, hogy megtudj többet a regisztrálási folyamatról, bónuszokról, biztonságról és a ki és befizetésekről valamint sok egyébb hasznos tudnivalóról.

Lincoln City - Bristol Rovers Angol Liga október 10. 16:00

A Lincoln City nem tudott győzni Bristol Rovers csapata ellen az utóbbi 5 mérkőzésén.
Múlt éven Lincoln City csapat 16 ponttal a 9 helyezett volt. Most a 1 helyne van 12 ponttal.
Lincoln City csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

Lincoln City az előző mérkőzést az Blackpool ellen játszotta League One, az eredmény: 2 – 3 lett (Lincoln City nyerte a mérkőzést).
Bristol Rovers az előző mérkőzést az Oxford United ellen játszotta EFL Trophy, Southern Group D, az eredmény: 1 – 1 lett (Oxford United nyerte a mérkőzést).

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Bristol Rovers csapatának kedvez (1:0).
Az elmúlt fél évben a Lincoln City háromszor nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bristol Rovers egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Lincoln City sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Liga 1 mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lincoln City 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bristol Rovers pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Lincoln City jobban szerepelt.

BÓNUSZ

A Nap Mérkőzése október 10 - Hol kéne a nap mérkőzésére fogadnod?

A nap minden mérkőzésére javasoljuk az online sportfogadási oldalt, amely a legjobb esélyeket kínálja. Javasoljuk, hogy fogadj azon az oldalon, és ha még nincs felhasználód, hozz létre egyet a cikkben található “fogadj most” gombra kattintva. Weboldalunk látogatójaként a legjobb regisztrációs bónuszokat élvezheted, amikor közvetlenül a weboldalunkról regisztrálsz!

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak & online fogadóirodák listája, a legjobb online sportfogadás oldalak. Az Ingyen Tippek csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát! Az online fogadás Magyarországon teljesen legális és szabályozott. A fogadó oldalak műkődhetnek, míg rendelkeznek a kormány által kiadott engedéllyel. Itt láthatod az engedéllyel rendelkező magyar fogadóirodák listáját.