A Nap Mérkőzése november 17– Szorzó 2,17

A Nap Mérkőzése november 17– Szorzó 2,17. Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra. Olvasd továbbá az unibet ismeretetőt, amelyet csapatunk nektek összeállitott, hogy megtudj többet a regisztrálási folyamatról, bónuszokról, biztonságról és a ki és befizetésekről valamint sok egyébb hasznos tudnivalóról.

A Nap Mérkőzése november 17– Szorzó 2,17

Franciaország – Svédország 20:45

A franciák a Lisszabonban aratott 1–0-s győzelmükkel az utolsó kör eredményeitől függetlenül biztosították csoportelsőségüket, míg a Nemzetek Ligája első kiírását megnyerő portugálok biztosan a 3. csoport második helyén végeznek.

A kiesés kérdése azonban még közel sem dőlt el, a horvátok és a svédek is búcsúzhatnak az A-ligától. A 6. fordulóban a horvátok Portugáliát fogadják, a svédek Franciaországba látogatnak. A jelenleg sereghajtó svédek csak akkor maradnak bent, ha több pontot szereznek, mint a horvátok, mivel az egymás elleni eredmény és a gólkülönbség is azonos, a vb-ezüstérmes válogatott azonban több gólt szerzett, mint a svédek.

Ha hazai pályán játszanak, Franciaország Svédország ellen nem vesztett az utóbbi 4 mérkőzésén.
N`Golo Kante játékosbnak több a sárga lapja (2) mint a Franciaország játékosainak. Albin Ekdal 2 gyűjtött Svédország csapatban.
Svédország 3 mérkőzést vesztett sorozatban vendégként.

 

BÓNUSZ

A Nap Mérkőzése november 17– Szorzó 2,17- Felett 2,5 – Hol kéne a nap mérkőzésére fogadnod?

A nap minden mérkőzésére javasoljuk az online sportfogadási oldalt, amely a legjobb esélyeket kínálja. Javasoljuk, hogy fogadj azon az oldalon, és ha még nincs felhasználód, hozz létre egyet a cikkben található “fogadj most” gombra kattintva. Weboldalunk látogatójaként a legjobb regisztrációs bónuszokat élvezheted, amikor közvetlenül a weboldalunkról regisztrálsz!

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak & online fogadóirodák listája, a legjobb online sportfogadás oldalak. Az Ingyen Tippek csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát! Az online fogadás Magyarországon teljesen legális és szabályozott. A fogadó oldalak műkődhetnek, míg rendelkeznek a kormány által kiadott engedéllyel. Itt láthatod az engedéllyel rendelkező magyar fogadóirodák listáját.