A Nap Mérkőzése március 8. Szorzó 1,50

A Nap Mérkőzése március 8. Szorzó 1,50

A Nap Mérkőzése március 8 – Szorzó 1,50, Potenciális nyereség 15.000 Ft. Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra.

A Nap Mérkőzése március 8. Szorzó 1,50

Inter – Atalanta
Bár a BL-ből és az Olasz Kupából már kiesett, a bajnokságban jó úton halad az elsőség felé az Internazionale, amely a forduló zárómeccsén a 10 ponttal mögötte lévő, a legutóbbi szezonban dobogón végző Atalantát fogadja…
Előzetesen gólzáporos mérkőzésre van kilátás hétfő este: az olasz bajnokságban ez a két csapat lőtte a legtöbb gólt: az Inter 62-szer, az Atalanta 60-szor volt eredményes 25 forduló alatt.
Ennek ellenére az egymás ellen játszott mérkőzéseiken nem potyogtak a találatok a közelmúltban: legutóbbi négy egymás elleni meccsükön egyszer sem született kettőnél több gól, az Atalanta pedig nem tudott egynél többet lőni a milánóiaknak ezeken a mérkőzéseken.

Az Atalanta egyetlen vereséget szenvedett el a bajnokságban otthonától távol, legutóbbi három idegenbeli bajnokiját pedig 0-ra nyerte.
Legutóbbi három egymás elleni mérkőzésükön mindig az Internazionale szerezte az elsó gólt.

A Nap Mérkőzése március 8. Szorzó 1,50 - Hol kéne a nap mérkőzésére fogadnod?

A nap minden mérkőzésére javasoljuk az online sportfogadási oldalt, amely a legjobb esélyeket kínálja. Javasoljuk, hogy fogadj azon az oldalon, és ha még nincs felhasználód, hozz létre egyet a cikkben található “fogadj most” gombra kattintva. Weboldalunk látogatójaként a legjobb regisztrációs bónuszokat élvezheted, amikor közvetlenül a weboldalunkról regisztrálsz!

BÓNUSZ

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *