A Nap Mérkőzése január 22.– Szorzó 1.79

A Nap Mérkőzése január 22.– Szorzó 1.79. Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

A Nap Mérkőzése január 22.– Szorzó 1.79

A holland másodosztály már pénteken folytatja a bajnokságot, még hozzá négy mérkőzéssel.

MVV Maastricht – Helmond Sport

A hazaiak két lőtt gól nélküli vereségen vannak túl, valamint egy hétközi kupakiesését is megéltek, ami az amúgy sem pozitív formájukra további rossz fényt vet, mert bár gólokat már lőttek, de a hosszabbítás, valamint a büntetők nem épp a fittséget segítik.
A vendégek öt meccse nem kaptak ki, haladnak a tabella közepe felé, és legutóbb már gólt se kaptak, de a veretlenségi széria alatt a 14 lőtt gól mindenképpen mellettük szólhat erre a meccsre is, ha egy adok-kapokba belemennek.

Tipp: Kombináció Felett 2,5 & Mindkét csapat gólt szerez

 

TIPPEK

VIP INGYEN TIPPEK - WINRATE 90%

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.