A nap fogadóirodája

A mai nap fogadóirodája az Unibet, amely 20.000 Forintos kockázatmentes fogadást ad minden új regisztrálónak, ezenkivül ha ma regisztrálj az alábbi gombról, vagy bannerről egy meglepetésben is lessz részed, kattints a bannerre, vagy gombra és nézd meg miről van szó.

Unibet-REGISZTRÁLOK

Az Unibetről általánosan

 • gazdag ajánlattal rendelkezik
 • élő fogadás
 • értékes bónuszokat ajánlanak úgy kezdő, mint már meglévő felhasználók számára
 • póker részlegen szerveznek versenyeket csak magyar játékosok számára (alacsony nevezésű, vagy akár ingyen versenyek-freeroll)
 • kaszinó részlegen számos asztal közül választhatunk
 • különböző játékokat kiprobálhatunk valós pénznyereményekért
 • szupertotó szelvényeket tölthetünk ki
 • lóversenyekre fogadhatunk
 • angol és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik, mellyel élő chaten is kommunikálhatunk
 • statisztikák, élő eredmények
 • “Legjobb fogadóiroda” díjat nyerte az “International Gaming Awards 2014”-en

Hogyan nyithatsz számlát az Unibeten?

Ha szeretnél számlát nyitni az Unibeten, akkor ezt nagyon egyszerűen megteheted. A főoldal jobb oldali részén megtalálod a “Regisztráció” gombot, melyre rákattintva egy űrlap fog megjelenni ahol a személyes adataidat kell megadnod, valamint a számlád beállitásait kell elvégezned.

Figyelem! A megadott adatok helyesek kell, hogy legyenek, másképp a későbbiekben problémáid akadhatnak.

A folytatás gomb lenyomása előtt el kell még fogadnod a felhasználási feltételeket, melyek elolvasását nagyon ajánljuk. Ezen kivül bejelölheted, hogy szeretnél különleges ajánlatokat és bónuszokat kapni. Ilyen téren az Unibet sok kis promócióval szokott kedveskedni a meglévő játékosoknak is.

Ha kitöltötted a megfelelő mezőket és elfogadtad a feltételeket, akkor klikkelj a “Folytatás” gombra.

Hogyan töltsd fel a számládat?

Miután regisztráltál ahhoz, hogy fogadni tudj, fel kell töltened a számládat. A weboldal jobb felső részében megtalálod a “Számlám” gombot. Erre klikkelve tudod a be- és kifizetéseket végrehajtani. Befizetés előtt megadhatsz egy saját korlátozást is a Befizetési limit opció segitségével. Itt megszabhatod, hogy 24 óránként, hetente vagy havonta mennyi pénzt fizethetsz be. Az egyszer beállitott korlát megváltoztatása 7 napot vesz igénybe.

A befizetés módok között szerepel a hazai banki átutalás is. Ha nincs sem bankkártyád, sem Skrill vagy Neteller számlád, akkor ez az ajánlott befizetési mód. Mivel belföldi utalásról van szó, a költségek alacsonyak és elég gyorsan megjelenik a pénz a számládon (1-3 munkanap). Fontos, hogy banki átutalás esetén ne felejtsd el az utalás közlemény vagy megjegyzés mezejébe beirni a Hivatkozási számot, melyet a befizetési menüben találsz meg, a bankszámla adatok között. Ez alapján kapcsolják a tranzakciót a te számládhoz.

Ha már feltöltötted a számládat, nem marad hátra más, mint hogy kiprobáld a fogadást, vagy az Unibet egyéb részlegein (póker, kaszinó, játékok, szupertotó, lóverseny) játssz.

Hogyan tegyél meg egy fogadást?

A fogadáshoz az olda felső menüjében találod meg a szükséges menüpontot, majd a bal oldali menüből választhatod ki a sportágakat amelyeket meg szeretnél játszani, s ezen belül az adott banjokságot/turnét. Különböző sportágakból válogathatsz, mint pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda, forma1 stb., de speciális fogadásokat is tehetsz (pl. politika). Ha ráklikkelsz egy bajnokságra, akkor megjelenik az aktuális fogadási ajánlat a megfelelő nyereményszozókkal.

Választhatod az élő fogadást is, ahol a mérkőzés közben fogadhatsz változó odds-okkal a különböző kimentetelekre. Egyes mérkőzéseknél az élő fogadás mellett élő közvetitést is találsz, így ingyen követheted a mérkőzés alakulását. Ez a funkció csak akkor érhető el, ha van pénz a számládon.

A mérközésekre úgy tudsz fogadni, hogy ráklikkelsz az általad kiválasztott kimenetel nyereményszorzójára. A jobb oldalon megjelenik a fogadószelvény, amelyben az általunk választott mérközés, a kimenetel, illetve a nyereményszorzó található.

A tétegységhez be kell irnod az összeget amennyivel fogadni szeretnél erre a kimenetelre.

A minimális tét az Unibeten 1 euró vagy 1 forint, attól függően, hogy milyen pénznemben nyitottunk számlát.

Természetesen egy szelvényre lehet több mérközést is tenni, az egyszeri fogadások mellett.

Ha kiválasztottad a kivánt mérközéseket és megadtad a tétegységet, akkor klikkelj a “Fogadás elhelyezése” gombra.

Ha megszeretnéd tekinteni a függőben lévő szelvényeidet, vagy a régebbi szelvényeidet akkor klikkelj a felső főmenü alatt levő “Fogadás előzmények“-re, s a számlatörténetben megtekintheted a függőben lévő, illetve a lezárt szelvényeidet.

A sportfogadáson kivül az Unibeten részt vehetsz póker turnékon, kaszinóban, illetve különböző játékokon játsszhatsz valós pénzért. Sőt Supertotó szelvényeket is kitölthetsz, mellyel értékes nyereményekhez juthatsz.

Hogyan igényeld a számládon lévő összeget?

Ha a számládon levő összeget szeretnéd igényelni, akkor a Számlám részlegen klikkelj a “Pénzfelvétel“-re.

A következő kifizetési lehetőségek közül választhatsz:

 • Hitel- vagy bankkártya
 • Banki átutalás
 • Skrill
 • Neteller

Ha kiválasztottad a kifizetési módot, s megadtad az adatokat, a pénzösszeg 3-5 munkanap alatt a számládon lessz (ez attól függ, hogy milyen kifizetési lehetőséget válaszottál).

A fórumon sok esetben jelezték, hogy a kifizetések felgyorsultak, akár 1 nap alatt is megérkezhet a banki utalással kikért pénzösszeg. Moneybookers és Neteller esetén pár óra alatt teljesitik a kérelmet