A nap fogadóirodája-30.000 Ft-os ingyenes fogadás

A mai nap fogadóirodája a Sportingbet, a sportingbet Magyarországon az első három legkedveltebb fogadóirodája közé tartozik, magyar felülettel rendelkezik, és a legnagyobb bónusz ajánlattal, minden sikeres sportfogadónak már van számlája a sportingbetnél, ha még nincs számlád, regisztrálj az alábbi gombról és egy 30.000 Forintos ingyenes fogadásban részesülsz, egyébb rengeteg meglepetésen kivül.

REGISZTRÁLOK 30.000 Forintos ingyenes fogadás SPORTINGBET

Sportingbet útmutató

A Sportingbet-ről általánosan:

 • magyar kezelőfelülettel rendelkező angol fogadóiroda
 • gazdag ajánlattal rendelkezik
 • élő fogadás
 • értékes bónuszokat ajánlanak úgy kezdő, mint már meglévő felhasználók számára
 • póker részlegen szerveznek versenyeket csak magyar játékosok számára (alacsony nevezésű, vagy akár ingyen versenyek-freeroll)
 • kaszinó részlegen számos bónuszban részesülhetünk, illetve ingyenes pörgetésekben
 • különböző játékokat kipróbálhatunk valós pénznyereményekért
 • telefonod segítségével is részt vehetsz valamely játékokon
 • online ügyfélszolgálattal rendelkezik magyar nyelven
 • statisztikák, élő eredmények

 

Hogyan nyithatsz számlát a Sportingbeten?

Ha szeretnél számlát nyitni a Sportingbeten, akkor ezt nagyon egyszerűen megteheted. A főoldal felső részén megtalálod a “Regisztráció” gombot, melyre rákattintva egy űrlap fog megjelenni ahol a személyes adataidat kell megadnod, valamint a számlád beállításait kell elvégezned.

Figyelem! A megadott adatok helyesek kell, hogy legyenek, másképp a későbbiekben problémáid adódhatnak.

 

Hogyan töltsd fel a számládat?

Miután regisztráltál ahhoz, hogy fogadni tudj, fel kell töltened a számládat. A weboldal jobb felső sarkában megtalálod a “Befizetés” gombot. A következő befizetési lehetőségeid vannak:

 • Hitel- vagy bankkártya
 • Banki átutalás
 • Skrill
 • Neteller
 • Abaqoos

A minimális befizetési összeg: 2.500 HUF (10€). A számlafeltöltés ingyenes.

Ha már feltöltötted a számládat, nem marad hátra más, minthogy kipróbáld a fogadást, vagy a Sportingbet egyéb részlegein (póker, kaszinó, játékok) játssz.

 

Hogyan tegyél meg egy fogadást?

Ha fogadni szeretnél, akkor a bal oldali menüből választhatod ki a sportágakat amelyre fogadni szeretnél. Különböző sportágakból választhatsz, mint pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda, forma1 stb., de speciális fogadásokat is tehetsz (pl. politika). Ha rákattintsz egy sportágra, akkor megjelenik az aktuális fogadási ajánlat (pl. Premiership mérkőzéslista). Erre rákattintván megjelenik az aktuális ajánlat az adott bajnokságból a nyereményszorzókkal együtt.

A mérkőzésekre úgy tudsz fogadni, hogy rákattintsz az általad kiválasztott kimenetel nyereményszorzójára. Jobb oldalt megjelenik a fogadáslista, amelyben az általunk választott mérkőzés és a kimenetel található.

A tétegységhez be kell írnod az összeget amellyel fogadni szeretnél erre a kimenetelre.

Minimális tét: 200 HUF (1€).

Természetesen egy szelvényre lehet több mérkőzést is tenni, az egyszeri fogadások mellett.

Ha kiválasztottad a kívánt mérkőzéseket és megadtad a tétegységet, akkor a “Fogadás” gombra kattintván megtörténik a fogadás.

Ha megszeretnéd tekinteni a függőben lévő szelvényeidet, vagy a régebbi szelvényeidet akkor kattints a “Számlám” menüpontra az oldal felső részén, s a számlatörténetben megtekintheted az összes tranzakciód (befizetések, kifizetések, függő/lezárt fogadások stb.).

A Sportingbetnél egy gazdag élő fogadás kínálatot is találsz, s ezt az oldal felső menüjében található “ÉLŐ:ben“-re kattintván tekinthetsz meg.

S hogy mennyire gazdag ez az “élő fogadás” kínálat? Ezen cikk írásakor élőben lehet fogadni egy iráni második ligás mérkőzésre!!!

 

Hogyan igényeld a számládon lévő összeget?

Ha a számládon levő összeget szeretnéd igényelni, akkor a weboldal jobb felső sarkában kattints a “Számlám” menüpontra, majd ezen belül válaszd a “Nyereményigénylés” opciót.

A következő kifizetési lehetőségek közül választhatsz:

 • Hitel- vagy bankkártya (heti 1 ingyenes)
 • Banki átutalás (heti 1 ingyenes)
 • Skrill (heti 1 ingyenes)

Minimálisan igényelhető összeg: 10€. Ha heti többször igényelsz nyereményt, akkor második kifizetésednél már felszámolnak egy kezelési díjat is (kb. 1€).

Nem kizárt, hogy első nyereményigényléskor biztonsági ellenőrzés miatt dokumentumokat fognak kérni (személyi igazolvány).

Az adataidat megváltoztathatod, ha a weboldal jobb felső részén rákattintsz a “Számlám“-ra, s ezen belül az “Adatok változtatása“-ra. Ugyanitt a “Jelszóváltoztatás“-ra kattintván kicserélheted az eddig használt jelszavad.