A nap fogadóirodája

Ahogy már megszokhattátok minden nap kiválasztjuk nektek a legjobb fogadóirodát, és bónusz ajánlatot.

Ma a legismertebb és legnagyobb fogadóirodát ajánljuk nektek, főképp kezdőknek tudjuk ajánlani ezt a fogadóirodát, igen, jól sejtettétek a CASINIA-ről van szó, amely egy 15.000 forintos Üdvözlő Bónusszal vár minden új sportfogadót.

Ha pedig az alábbi gombról regisztrálsz a fennébb emlitett bónusz mellett, egy extra mobilos bónuszt is kapsz ajándékban, tehát kattints a gombra és nézd meg mirő van szó.

CASINIA REGISZTRÁLOK

CASINIA útmutató

A történet még az online szerencsejáték láz előtt kezdődött, amikor a hétvégi fogadásaimat egy helyi irodában tettem meg, papíron. Igen, a papír alapú fogadásnak is megvan a maga sajátossága, varázsa. Kezdetben nem ismersz senkit, majd egy hét után már ismerősök az arcok. Általában ugyanazok, de persze akad „friss hús” is. Akaratod ellenére előbb vagy utóbb belekeveredsz az okoskodásokba: Lyon nyer, Manchester nyer, a Barca, meg a Real kihagyhatatlan. Én személyesen mindenkinek ajánlom, hogy amennyiben van egy szabad pillanata, akkor térjen be egy helyi lottózóba, nem kell tennie semmit, csak üljön le, s hallgassa az ottani eszmefuttatásokat.

Ismerkedés az online fogadás világával

Eljön viszont az a pillanat, amikor csak a saját fogadásaidra szeretnél figyelni, s néha hiányzik egy csendesebb, intimebb környezet. A Casinia nevével először egy sportfogadás portálon találkoztam. Akkoriban még nem szerepelt az iroda neve, illetve logója egyik focicsapat mezén sem (legalábbis nem emlékszem rá), s a spanyol bajnoki mérkőzések reklámtábláin sem bukkantak fel hasonlók. Gyerekcipőben járt akkoriban az online sportfogadás, ami viszont ma már teljes mértékben megváltozott.

Be kell vallanom, hogy nem ez volt az első online iroda ahol játszottam, hanem egy olyan szolgáltató, amely manapság már jóval kevésbé ismert, a Gamebookers.

Regisztrációm előtt számos véleményt elolvastam, s úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Nem bántam meg.

A kezdeti lépéseken hamar és gondmentesen átestem

Engem személyesen, soha nem vonzott a bónusz, így nem is éltem a lehetőséggel, bár tudom, hogy sok ember számára fontos a kezdő, illetve a hűségesség miatt felajánlott figyelmesség. Ezen személyeknek ajánlom a Casinia aktuális ajánlatait összegző oldalt, ahol hasonlókat könnyedén találtok.

A regisztráción, illetve a befizetésen is hamar átestem. Akkoriban sem volt nehéz, manapság meg amikor a karácsonyfát is online rendeljük, még annyira sem az. Egy percig sem éreztem azt, hogy valaki visszaélhetne adataimmal. Sőt, tudnotok kell, hogy életemben egyszer lopták el a bankkártyám adatait, akkor is egy helyi boltban, pedig elég gyakran használtam/használom online fizetéskor. Ezen a befizetési metóduson kívül számos egyéb lehetőség áll még rendelkezésemre.

Következett a WOW hatás

A Casinia fogadási kínálatát böngészvén döbbenten tapasztaltam, hogy mennyi mindenre lehet fogadni. Az embernek megáll az esze, s felkiált, hogy: „Van ilyen? Erre is lehet fogadni? Azta….”

Az igazi meglepetés akkor jött, amikor megtudtam, hogy mindezekre fogadhatok még élőben is. Igen, manapság ez már alap elvárás, akkoriban viszont különlegesség volt.

Ami a nyereményszorzókat illeti, én teljesen meg vagyok elégedve, s nem érzem azt, hogy máshol jobban járnék. Lehet, hogy egy-két esemény esetében igen, viszont ez nagyon változó. Ha már komolyabban szeretnéd űzni a sportfogadást, akkor ajánlott több irodánál is jelen lenni, s akkor mindig a legjobb nyereményszorzón fogadhatod meg a kívánt eseményt.

Összességében egy átlátható, bőséges kínálatot találtam az irodánál, ami igényeimnek megfelel.

Természetesen az évek során akadt néhány kérdésem, s a Casinia ügyfélszolgálata az én esetemben mindig kielégítő választ adott. Meg voltam elégedve velük, habár az is hozzátartozik, hogy Shakespeare nyelvén kommunikáltunk, de akkoriban nem is volt más lehetőség. Manapság már ez is megváltozott, s nem jelenthet gondot a kommunikáció velük.

Azok a szórakoztató extra szolgáltatások

Nem egyszer történt meg, hogy olyan sporteseményt tudtam követni náluk, ami a tv-ben nem volt elérhető (látható), s mivel párban szép az élet, az élő fogadás az élő sportközvetítéssel együtt az igazi.

Mivel elég sokat ülök a számítógép előtt, az is fontos számomra, hogy a nap második felében mobilról, vagy táblagépről is megtehetem fogadásaim, s ilyenkor a derékfájdalmam is enyhül.

Én a sportfogadást mindig is hobbiként, szórakozásként űztem, s nem az volt a célom, hogy extra jövedelmem származzon belőle. Ettől eltekintve volt néhány kifizetési kérelmem is, ami ugyanúgy, mint a befizetés, problémamentesen működött.

Megmondom őszintén, én mindig megvártam a mérkőzés végét, akár esemény előtt, akár élőben fogadtam, de sok helyen olvastam, hogy nagyon szeretik azt, hogy egy fogadást le lehet zárni, vagy akár módosítani is lehet menet közben, az eredmény tudatában. Szerintem hamarosan ezt ki fogom próbálni.

Hallottam panaszokat a korlátozások (meg van határozva egy maximális tét amivel játszhatunk) miatt. Én hasonlót nem tapasztaltam, de ettől még létezhet. Aki viszont szórakozásból fogad, az aligha fog ilyesmivel találkozni.

Ha már meguntam a sportfogadást

Bár manapság már mintha kifújták volna a póker lángját, azért emlékezetes meneteken vettem részt azon a részlegen is. Ezen kívül pár kaszinós pörgetés is szórakoztató volt, bár ez a világ engem annyira nem vonz. Ami viszont jó volt, hogy mindehhez nem kellett külön feltöltenem a számlát, hanem mozgathattam a pénzt a különböző részlegek közt.

Az apró kis részletek is meghatározóak lehetnek egy iroda kiválasztásakor, ugyanúgy mint egy autóvásárlásnál. Lehet azonos a motor teljesítménye, külső alapján nem tudsz dönteni (mindkettő tetszik), de mikor beülsz a volánhoz, akkor azok a kidolgozott részletek döntőnek bizonyulnak. Ezt a benyomást kelti a Casinia fogadóiroda számomra. Olyan, mint az első autóm. Beültem és éreztem, hogy ez nekem való.