2018 Világbajnokság Oroszország – H csoport – bemutatkozás

Világbajnokság Oroszország – H csoport – bemutatkozás


Minden csapatnak ugyanannyi esélye van a továbbjutásra
Az oroszországi Világbajnokság H csoportja egy kiegyensúlyozott csoport, mivel Lengyelország, Kolumbia, Szenegál és Japán is egyformán esélyesek a továbbjutásra.

Lengyelország újjászületett egy olyan játékos generációnak köszönhetően, akik a legnagyobb klubcsapatoknál játszanak, és a 2016-os Európai Bajnokság után, ahol a negyeddöntőkig jutott, sikerült a 2018-as VB-re is kijutnia. Az utolsó VB amin résztvettek 12 évvel ezelőtt volt, Németországban, de csak a 21. helyen végeztek. A legjobb eredményt 1974-ben és 1982-ben érték el, akkor a harmadik helyen végeztek. Ami a 2018-as VB selejtezőt illeti, első helyen végeztek a csoportban, 25 ponttal, Robert Lewandowski volt a gólkirály 16 góllal.

Kolumbia izgalmak között jutott ki a 2018-as Világbajnokságra, tekintve, hogy 4. helyen végzett a Dél-Amerikai selejtezőkőn, csak egy ponttal volt többje, mint Chile-nek, aki már nem jutott ki. Mégis, James Rodriguez hozta az utóbbi években mutatott jó formáját, ő volt csapata legjobb gólszerzője 6 góllal. Egyértelmű, egy értékes válogatottról beszélünk, legalábbis 1990-től napjainkig, amikor Valderama vezette a csapatot, az utolsó 28 évben 5 alkalommal jutott ki, beleértve a mostanit is. A brazíliai VB-n óriási sikert ért el, az 5. helyen végeztek, egy 12 éves szünet után.

Szenegál a legjobb csapat volt a D csoportban a VB selejtezőin, ahol olyan csapatokat hagyott maga mögött mint, Burkina Faso, Zöld-foki Köztársaság, és Dél-Afrika. Kijutásukat egy jó generációnak köszönhetik, a második kijutás ez történelmük során, 2002 után, amikor kiválóan szerepeltek, a 7. helyen végeztek. Legjobb játékosuk Sadio Mane, Liverpool középpályása és az egyik legjobb gólszerző.

Japán válogatottjának generáció vezetője Shinji Kagawa, a 29 éves középpályása a Borussia Dortmund-nak, aki jelenleg le van sérülve. Makoto Hasebe gárdája az első helyen végzett a selejtezők B csoportjában, megelőzve Szaúd Arábiát és Ausztráliát. Ugyanakkor Japán 20 éve folyamatosan jelen van az ilyen turnékon, mégsem tud jó helyezést elérni. A legjobb eredményeik 2002-ben és 2010-ben voltak, akkor a 9. helyen végeztek.

A 2018-AS VILÁGBAJNOKSÁG H CSOPORTJÁNAK MENETRENDJE

FOGADJ MOST                                               OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

UNIBET                                                                                UNIBET

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, Lengyelország, Kolumbia, Szenegál, Japán

Powered by Live Score & Live Score App