2018 Világbajnokság Oroszország – G csoport – Bemutatkozás

Világbajnokság Oroszország – G csoport – Bemutatkozás


Belgium és Anglia gondolatai már a csoportmérkőzéseken túl járnak
Még csak egy hónap maradt az oroszországi Világbajnokságig, és a főszereplők között találjuk a G csoport egyes csapatait is. Anglia és Belgium nincs miért aggódjanak, nagy valószínűséggel gondolataik már a csoportmérkőzések utáni szakaszokon járnak, tekintve, hogy viszonylag könnyű ellenfelekkel less dolguk, mint Tunézia és Panama.

Belgium az egyik értékelendőbb csapat az ezelőtt 10 évvel alkalmazott politikájának köszönhetően, és amely olyan focistákat nevelt, akik most a világ legjobb klubcsapatainál játszanak. Ezek közé tartoznak Eden Hazard, Romelu Lukaku és Kevin De Bruyne, akik olyan csapatoknál játszanak mint a Chelsea, Manchester City vagy Manchester United. Egyértelmű, ezek után, hogy nem hiába a G csoport favoritjai, egy ilyen kerettel nem szabad veszíteniük. A “Vörös Ördögök” 12. alkalommal vannak jelen egy Világbajnokságon, legjobb szereplésük 1986-ban volt, akkor a negyeddöntőkig jutottak, ahol Argentína ütötte ki őket.

Angliának nagyon kézenfekvő csoportja volt a selejtezők során, és ez meg is látszott a továbbjutásukon. Gareth Southgate válogatottja egy mérkőzést sem veszített el, és a felkészülési időszakban is jól játszodtak, ahol márciusban legyőzték Hollandiát, és 1-1-re leikszeltek Olaszországgal. Sajnos, az angoloknak már nincs egy olyan generációjuk mint a 90-es években, de még ígyis kijutottak az összes VB-re 1994-től napjainkig. Összesen 14 alkalommal szerepeltek Világbajnokságon, egy bajnoki címük is van, amit 1966-ban szereztek, akkor ők voltak a házigazdák is. A legfrissebb kalandjuk 2014-ben volt, amikor csúnyán leszerepeltek, 32 csapatból a 26. helyen végeztek. A legértékesebb játékosuk a Tottenham csatára, Harry Kane.

Tunézia egy 12 éves szünet után újból jelen van a Világbajnokságon, ezt pedig Nabil Maaloul edzőnek köszönheti, aki átvette a válogatottat 2017-ben. Tunézia továbbjutott miután olyan csapatokat előzőtt meg mint Kongó Köztársaság, Líbia, Giunéa, stb. , ő volt az egyetlen veretlen csapat az A csoportban az afrikai selejtezők során. Al-Duhail játékosa, Youssef Msakni volt a legjobb gólszerző, ő jelenti jelenleg a legnagyobb veszélyt.

A G csoport negyedik szereplője Panama, lehet az egyik legnagyobb meglepetés ezen a Világbajnokságon, tekintve, hogy úgy jutott ki, hogy az Amerika Egyesült Államok csapatát hagyta otthon. Kis esélyei vannak bármi említésre méltót elérni ezen a turnén, de a Közép- és Észak-Amerikai selejtezőkőn sikeresen szerepeltek, harmadik helyen végeztek. Ez a válogatott első kijutása egy VB-re, de nem teljes mértékben az ő érdemük, hisz az Egyesült Államoknak nagyon gyenge csapatokkal akadt gondjuk, és megkönnyítették Hernan Dario Gomez és gárdája számára az Oroszországba való kijutást.

A 2018-AS VILÁGBAJNOKSÁG G CSOPORTJÁNAK MENETRENDJE

FOGADJ MOST               OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

MALINASPORTS                         MALINASPORTS

Tags: MalinaSports, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, G csoport, Belgium, Angliának, Tunézia, Panama

Powered by Live Score & Live Score App