2018 Világbajnokság – Oroszország – F csoport – Bemutatkozás

2018 Világbajnokság – Oroszország – F csoport – Bemutatkozás

Németország gondolatai már a nyolcaddöntők körül forognak

AZ F csoport mérkőzéseit is sokan várják, mivel keretét Németország, Mexikó, Svédország és Dél-Kórea alkotják. A válogatottak június 17-27 között fognak összecsapni Moszkva, Nizhny Novgorod, Rostov on Don, Sochi, Kazan és Yekaterinburg városaiban.

Úgy gondolom Németország az egyetlen válogatott akinak keretéből akár két csapat is megállná a helyét. Joachim Low csapata már több fontos trófeát megnyert az évek során, mint például nemrég a Konföderációs Kupát, ahol kissé más kerettel lépett pályára mint az utolsó, 2014-es VB-n. Németországnak négy bajnoki címe is van, ő egyben az en-titre bajnok is. Ugyanakkor az utolsó 3 Világbajnokságon minden alkalommal az első három csapat között végzett, egyszer bajnok lett, kétszer pedig harmadik. A selejtező meccseken kiválóan teljesítettek, Low&Co. tíz meccsből tízet nyertek, gólarányuk pedig bármely ellenfelet elrettent, 43-4.

Svédország az európai selejtezők nagy meglepetése, mivel másodikként végzett a csoportjában, így playoff meccset kellett játszania Olaszország ellen. Elsőre úgy tűnt, biztos áldozata lesz az olaszoknak, de a számítások a fejük tetejére estek, és az északiaknak sikerült 1-0-ra megverniük az olaszokat, így 12 év után újra ott lehetnek a VB-n. Utoljára 2006-ban szerepeltek Világbajnokságon, akkor már a csoportmérkőzések során Németország kiejtette őket, most újból találkoznak, június 23.-án Sochiban.

Mexikó egy olyan válogatott akinek nem okoz gondot kikerülni a VB-re. AZ azték válogatott az utolsó hat VB-re minden alkalommal kijutott, de szintén minden alkalommal a csoportmérkőzések után el is hagyta a bajnokságot. Így történt 2014-ben is, amikor másodikként fejete be a csoportot Brazília után, de Hollandia túl nagy falat volt számára és 1-2-re kikaptak. Mxikó legjobb szereplésük a VB-n 1970-ben és 1986-ban volt, amikor a negyeddöntőkig jutottak és a 6. helyen végeztek.

Az F csoport negyedik résztvevője Dél-Kórea, aki 2002-ben elődöntőt játszott, kihasználva a hazai pálya adta előnyöket is. Shin Tae-Yong cspata zsinórban a 9. kijutását ünnepelheti, és történelmük során pedig a tízediket. A 2002-ös eredményt és a 2010-es nyolcaddöntőkig való jutást leszámítva, minden többi szereplésük a csoportokban véget ért. Így történt ez legutóbb is, amikor Dél-Kórea az egyik leggyengébb válogatott volt a VB-n, 27. helyen végeztek.

A 2018-AS VILÁGBAJNOKSÁG F CSOPORTJÁNAK MENETRENDJE

FOGADJ MOST        OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST    

SPORTINGBET              SPORTINGBET

 

Tags: SportingBet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, F csoport, Németország, Svédország, Mexikó, Dél-Kórea.

Powered by Live Score & Live Score App