2018 Világbajnokság – Oroszország – E csoport – Bemutatkozás

2018 Világbajnokság – Oroszország – E csoport – Bemutatkozás

Az E csoport attrakciója Brazília
Az E csoport lesz az egyik legnézettebb csoport a Világbajnokságon, mivel itt játszik Brazília, Svájc, Szerbia és Costa Rica.

Svájc egyike azon válogatottaknak, akiknek nem sikerült selejtező kör nélkül kijutniuk a VB-re, utolsó pillanatban kaptak ki Portugáliától, ezért playoff meccset játszodtak, melyben az ellenfél fő játékosa Ovidiu Hategan volt, Észak-Írország válogatottjából. Svájc 1-0-ra nyert összetettben, egy nagyon megkérdőjelezett 11 méteres után, melyet végül az AC Milan játékosa, Ricardo Rodriguez értékesített. Svájc zsinórban második szereplésénél tart, az Európai Bajnokságban a nyolcaddöntőig sikerült eljutnia.

Brazília az egyik legsikeresebb válogatott a világon, ami nem meglepő senki számára. Neymar&Co. látványos meccsek között jutottak ki a VB-re, első helyen végeték a csoportmérkőzéseket, 18 találkozóból 1 meccset veszítettek el, így 10 pont előnyre tettek szert az Uruguay válogatottjával szemben. A Selecao 2002 óta nem tudta megszerezni a bajnoki címet, akkor Németországot sikerült legyőzniük a Dél-Kórea és Japán által szervezett VB-n. Az volt az 5. trófeájuk az elmúlt 20 szereplésük során. Azután a legjobb helyezést 2014-ben érték el, amikor 4. lettek, és saját pályán szerepeltek.

Szerbia is véget vetett a angy turnékról való hiányzásnak, és sikerült elcsípnie egy jegyet a VB-re, ahonnan legutóbb hiányzott. Ugyanakkor a Maden Krstajic által vezetett válogatott szinte az összes selejtező meccsét uralta, nem hiába végzett az első helyen, 21 ponttal. A D csoport mérkőzései során egyetlen meccset veszített el, Ausztria ellen, és kétszer annyi gólt szerzett mint amennyit kapott. Ahogyan várható volt, a legjobb gólszerző és a csapat legaktívabb játékosa Aleksandar Mitrovic, a 23 éves csatár, aki a Championship szenzációjánal játszik, a Fulham-nál. Meg kell említenünk, hogy Szerbiának nem sikerült a csoportmérkőzéseknél tovább jutnia egy VB keretén belül 20 éve, 1998 óta, akkor Franciaországban szervezték a VB-t .

Costa Rica-nak is sikerült bejutnia a Világbajnokság csoportjaiba, miután a selejető meccseken egész jól szerepelt, megelőzte az Egyesült Államok válogatottját is. Oscar Ramirez csapata történelmük során negyedikszer vesz részt a válogatott csapatok legnagyobb összemérettetésén. Előszőr 1990-ben szerepeltek VB-n, akkor 13.-ak lettek 24 csapatból. 2002 óta pedig folyamatosan jelen vannak. Azóta még négy alkalommal sikerült kijutniuk, kivéve a 2010-es, Dél-Afrikában megszervezett VB-t. Legnagyobb sikerüket 2014-ben érték el, akkor a negyeddüntőkig jutottak, ahol nagy nehezen Hollandia ütőtte ki őket, a 11 méteresek után 4-3-ra győztek.

A 2018-AS VILÁGBAJNOKSÁG E CSOPORTJÁNAK MENETRENDJE

FOGADJ MOST                                               OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

UNIBET                                                                                UNIBET

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, Svájc, Brazília, Szerbia, Costa Rica

Powered by Live Score & Live Score App