2018 VILÁGBAJNOKSÁG – OROSZORSZÁG D csoport – bemutatkozás

2018 VILÁGBAJNOKSÁG – OROSZORSZÁG D csoport – bemutatkozás


Izland, a D csoport színfoltja

_____________________
2018 nyarán láthatjuk az Oroszországban megszervezett Világbajnokságot, a D csoportban pedig érdekes meccsek ígérkeznek, mivel Argentína, Horvátország, Nigéria és Izland alkotják.

Argentína izgult a VB-re való kijutás miatt, mivel csak a harmadik helyről jutott tovább a dél-amerikai selejtezőkőn. Messi&Co. 38 pontot gyűjtőttek össze. Ugyanakkor favoritként indul a csoportban, tekintve, hogy keretében olyan játékosok vannak mint Sergio Aguero, Lionel Messi, Di Maria, Higuain és sokan mások. Másrészt, Argentína folyamatosan jelen van a VB-ken 1974 óta, ez idő alatt két bajnoki címet szerzett, 1978-ban és 1986-ban.

Horvátország véget vetett a balszerencsés időszakának és sikerült újból kijutnia a VB-re. Zlatko Dalic gárdája selejtező meccset játszott Görögország ellen, akit 4-1-re legyőzőtt. Horvátország favorit a csoportokból való továbbjutásra. A 2014-es VB-n, mely Brazíliában volt megszervezve, Horvátország a 19. helyen végzett, kiesett még a csoportmérkőzések során.

Izland Európa egyik kiemelkedő csapatává vált a fociban és nemcsak a fociban, a 2016-os Európai Bajnokság után sikerült újból kijutnia egy ilyén nagyszabású turnéra, ez alkalommal a VB-re. A “Vikingek” megelőzték a horvátokat, ukránokat és törököket, elsőként végeztek az I csoportban 22 ponttal. Izland 1954-ben kikerült a VB-re, de a FIFA valamilyen okból kifolyólag nem fogadta el.

Nigéria a D csoport fekete báránya, ezek ellenére elismert szereplője és résztvevője az Afrika Kupának és a VB-nek is. A “fehér-zöldek” kijutottak az utolsó 7 turnéből 6-ra, 1994-től mostanáig, hiányoztak a 2008-as VB-ről, ami Németországban volt megszervezve. A legjobb eredményt, illetve helyezést 1994-ben érték el, akkor a 9. helyen zártak, 4 évvel ezelőtt úgyszintén. Akkor Nigéria a 16. helyen végzett, a „nyolcaddöntőkben” esett ki.

A VILÁGBAJNOKSÁG D CSOPORTJÁNAK MENETRENDJE

I. forduló:

Argentína – Izland, június 16, 15:00 órától
Horvátország – Nigéria, június 16, 21:00 órától

FOGADJ MOST                                                OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

WINMASTERS                                                                   WINMASTERS

 

Tags: winmasters, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, B csoport, Argentína, Horvátország, Izland, Nigéria

Powered by Live Score & Live Score App