2018 VILÁGBAJNOKSÁG – OROSZORSZÁG C csoport – bemutatkozás

2018 VILÁGBAJNOKSÁG – OROSZORSZÁG C csoport – bemutatkozás


Franta nem izgul a csoportokkból való továbbjutásért

_______________
A 2018-as VB C csoportja Franciaország kedvére való lehet, hiszen a válogatott Dániával, Peruval és Ausztáliával fogja magát megmérettetni.

Franciaország az egyik legsikeresebb válogatott a nemzetközi fociban, a részvételei során a bajnoki címet és megszerezte. 1998-ban, mikor a gall kakas saját pályán játszott, 3-0-ra verte az akkkor csúcson levő Brazíliát. Azóta minden egyes VB-n részt vett, az előző alkalommaé a negyeddöntőkben esett ki, így a 7. helyen végzett. Az Oroszországba való kijutáshoz Didier Deschamps válogatottja elsőként végzett az A csoportban 23 ponttal, 4 ponttal megelőzve Svédországot és Hollandiát, a két fő ellenfelét.

Dánia is favorit ami a csoportokból való továbbjutást illeti, Franciaországgal harcolnak az első helyért. A dánok szintén selejtező mérkőzést játszodtak a VB-re való kijutásért, ahol 5-1-re verték Írországot. A selejtező meccsig, Heraide gárdája másodikként végzett egy olyan csoprotban, melyben Románia is ott volt, 20 pontot szereztek, öttel kevesebbet mint Lengyelország, az E csoport legjobbja. Most jutottak ki ötödik alkalommal a VB-re. AZ előző alkalommal, a Brazíliában szervezett VB-ről hiányoztak.

Ausztráliának nagy szerencséje volt ami az oroszországi továbbjutást illeti, mivel selejtező helyen végzett, két selejtező meccsett kellett játszania a VB-re való kijutásért. A “Kenguruk” az utolsó meccseken maximálisan teljesítettek saját pályán, ahol összetettben 3-2-re verték Szíriát és 3-1-re Hondurast. Így kerültek ki ötödikszer történelmük során a VB-re, illetve zsinórban a negyedik alkalommal. 2006-ban sikerült csak továbbjutni a csoportokból, akkor a 15. helyen végeztek.

Peru részt vett eddig 4 végső turnén, az utolsó 1982-ben volt, akkor az első körből kiesett. A mostani kijutás elég váratlan volt, főleg azért mert megelőztek egy olyan válogatottat mint a Chile. A Dél-Amerikai selejtezőket az 5. helyen zárták, ott kapták a lehetőséget, hogy selejtező meccset játszhassanak. Az argentín Ricardo Gareca által vezetett válogatott Új-Zéland-al játszott, akit összetetteben 2-0-ra legyőzőtt, Jeferson Farfan és Christian Ramos góljainak köszünhetően és egy 36 éves szünet után, Peru újból részt vehet egy VB-n .

A VILÁGBAJNOKSÁG C CSOPORTJÁNAK MENETRENDJE

I. Kör

Franciaország – Ausztrália, június 16, 12:00 órától
Peru – Dánia, június 16, 18:00 órától

FOGADJ MOST                             OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

MALINA SPORTS                             MALINA SPORTS

 

Tags: malinasports, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, B csoport, Franciaország,  Dánia, Ausztráliának, Peru

Powered by Live Score & Live Score App