2018 VILÁGBAJNOKSÁG – OROSZORSZÁG – B Csoport – bemutatkozás

2018 VILÁGBAJNOKSÁG – OROSZORSZÁG – B Csoport – bemutatkozás


Portugália és Spanyolország gondolatai már a középdöntők, illetve döntők körül forognak.

_____________________________
A 2018-as VB B csoportjának két nagy favoritja van, Spanyolország és Portugália, akik jóval Marokkó és Irán fölött helyezkednek el.

Portugália egy hivatalos mérkőzést veszített el az utóbbi két évben , azt is a Konföderáció Kupában Chile ellen, mikor 0-1-re kikaptak, de az is csak a 11 méteresek után dőlt el. Cristiano Ronaldoval az élen, aki maximális formában van, portugália elsőként végzett a csoportmérkőzések során, ugyanakkora pontszámmal mint Svájc, a különbség az egymás elleni meccsekből adódott. Mi több, Ronaldo&Co. en-titre európai bajnokok, 1-0-ra legyőzték a döntőben Franciaországot.

Spanyolország az egyik legsikeresebb válogatott a foci történelmében, VB bajnoki címet is nyert már. A “Furia Roja” 2010-ben lett világbajnok, amikor a VB-t Dél-Afrikában szervezték és ahol 1-0-ra verte Hollandiát a hosszabbítások után. Az idéni VB-re való kijutás a 14. alkalom volt számukra, és a 11. zsinórban. Spanyolország 1978 óta jelen van a Világnajnokságon, azóta egy alkalommal sem hiányzott.

Marokkónak elméletileg nincs semi esélye a továbbjutásra, de a lényeg, hogy kijutott a VB-re, ahonnan hiányzott az elmúlt 20 évben. Legutóbb 1998-ban szerepeltek világbajnokságon, akkor a 18. helyen végeztek. Az ide vezető út sem volt könnyű, Marokkó harmadikként végzett a C csoportban, de minden az utolsó meccsen dolt el, amikor 2-0-ra legyőzte Elefántcsontpartot, DIrarsi Benatia góljainak köszönhetően.

Irán szintén az egyik leggyengébb csapat az idei VB-n, legalábbis a kerete szempontjából. Carlos Queiroz edző által vezetett válogatott veretlenként végzett az ázsiai selejtezőkőn az A csoportban 22 ponttal, 7 ponttal megelőzve fő ellenfelét, Dél-Kóreát. Az irániak erőssége a védekezés volt, a 10 mérkőzés alatt csak 2 gólt kaptak. Másrészt, nem az első szereplésük a VB-n, a 2018-as VB az ötödik alkalom számukra. 2014-ben már az első körben kiestek, pont úgy mint a többi alkalommal is.

A VILÁGBAJNOKSÁG B CSOPORTJÁNAK MENETRENDJE

I. forduló

Marokkó – Irán, június 15, 17:00 órától
Portugália – Spanyolország, júlis 16, 20:00 órától

FOGADJ MOST                              OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

UNIBET                                                               UNIBET

 

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, B csoport, Portugália, Spanyolország, Marokkónak, Irán

Powered by Live Score & Live Score App