2018 VILÁGBAJNOKSÁG – OROSZORSZÁG – A Csoport – bemutatkozás

2018 VILÁGBAJNOKSÁG – OROSZORSZÁG – A Csoport – bemutatkozás

Uruguay, Oroszország és Egyiptom fognak harcolni az első két helyért

__________________
2018 nyarán a várva várt nemzetközi valogaott csapatok tornáját láthatjuk, az oroszországi VB-t.

Az A csoportban 4 jó csapatot találunk, a világ különbpző pontjairól, első esélyes a továbbjutásra az Uruguay, majd Oroszország, Egyiptom és Szaúd Arábia.

Uruguay a második helyen végzett a dél-amerikai selejtezőkben 31 ponttal, 10 ponttal lemaradva Brazíliától, a fő ellenfelőtől. Az Oscar Tabarez által felkészített válogatott sorsa nagyban a hazai meccseken múlott, 22 pontot a saját szurkolóik előtt szereztek, de volt egy kiemelkedő játékosuk, Edinson Cavani, aki első lett a selejtezőkben a gólkirályok listáján, ő szerezte az Uruguay által rúgott 32 gólból 10-et. Uruguay történelme során 12. alkalommal jut ki VB-re, 1950-ben meg is nyerte a bajnoki címet. Az utolsó VB-n, Brazíliában a 12. helyen végzett.

Egyiptom lazán kijutott az oroszországi VB-re, első helyen végzett az afrikai selejtezők során, egy olyan csoportban, ahol ellenfelei Kongó, Ghána és Uganda voltak. A jó teljesítményükhöz nagyban hozzájárult Mohamed Salah játéka és szintje, a Liverpool játékosa 5 gólt szerzett a selejtezők során, ő volt csapata legjobb gólszerzője. Az argentín Hector Cuper által vezetett válogatott történelme során harmadikszor jutott ki a VB-re, illetve 1990 óta most sikerült ezt előszőr elérniük.

Oroszország házigazdaként jutott ki a VB-re, ami azt jelenti, hogy nem vett részt a selejtezőkőn. Az utóbbi két évben csak néhány hivatalos mérkőzést játszott a Konföderációs Kupa keretén belül, ahonnan már a csoportmérkőzések során kiesett. Ezenkívül olyan csapatokkal mérettette meg magát mint Spanyolország, Argentína vagy Chile, akik ellen elfogadhatóan szerepelt.

Szaúd Arábia az A csoport outsidere, az ázsiai selejtezőkból jutott tovább, ahonnan másodikként került ki a csoportokból, megelőzbe Ausztráliát, de Japán mögött. Az arabok legyőzték Japánt az utolsó fordulóban, az ausztrálok úgy gondolták ez össszeesküvés volt ellenük, így elkerülték a playoff-ot. A válogatott legjobb gólszerzője Nawaf, aki öt gólt szerzett a csoportmérkőzések során.

A VILÁGBAJNOKSÁG A CSOPORTJÁNAK MENETRENDJE

I. Forduló
Oroszország – Szaúd Arábia, június 14, 17:00 órától
Egyiptom – Uruguay, júniu 15, 14:00 órától

 

FOGADJ MOST                                      OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

CASINIA BET                                                  CASINIA BET

 

Tags: casiniabet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, A csoport, Oroszország, Szaúd Arábia, Egyiptom, Uruguay

Powered by Live Score & Live Score App