1XBET Sportfogadás

Manapság akkora a választék az online játékok között, hogy a játékosoknak nehéz eldönteni melyek azok, amelyek valóban megérdemlik a figyelmet. Hogy segítsünk neked ebben, most elmondjuk hogyan tehetsz fogadásokat a 1XBET Sportfogadás verzióján, mint egy igazi tapasztalt játékos. Az oldal a legkedvezőbb bónuszokat kínálja, ezért mindenképp érdemes megismerni a játékokat és a bónuszokat a 1XBET-en.

Üdvözlő bónusz: 30,500Ft

Bónuszok: 4.2

4.2/5

Kifizetések: 4.5

4.5/5

Befizetések: 4.5

4.5/5

Pénznemek: 4.0

4/5

Szoftver: 4.0

4/5

1. 1XBET Sportfogadás - Regisztráció a 1XBET Magyarországra

Be kell regisztrálnod, hogy a 1XBET tagja lehess. A regisztráció nagyon egyszerű és gyors, és elvégezhető 10 perc alatt. Az 1xbet regisztráció lépései:

2. 1XBET Sportfogadás – Magyar Mobil Applikáció

Mint sok más játék, a 1XBET is elérhető magyarul mobilra. Akik iOS-re telepítik teljes kihasználtságot élveznek, beleértve az élő fogadást. A mobilról való fogadás nagyon kényelmes, ezért a játékosok ki is használják ezt a lehetőséget. Persze tudsz számítógépről is fogadásokat tenni a 1XBET-el, az otthonod kényelmében. Minden játékos szabadon választja meg, hogy hogyan tesz fogadást a 1XBET-en, és ezért maradnak a játékosok sokáig hűségesek hozzá.

3. 1XBET Sportfogadás - Könnyű befizetés és kifizetés a 1XBET Magyarországnál

Könnyű befizetés és kifizetés a 1XBET. Bármikor újratöltheted az egyenleged, ha kifogysz, és így bármikor játszhatsz. Nem tart sokáig megtanulni, hogy hogyan tölthetsz pénzt a fiókodra, vagy hogy hogyan vedd ki a nyereményed egy nagy nyereség után. Minden pénz utalás titkosított, ezért nem kell félned attól, hogy valaki visszaél a személyes adataiddal.

  • Pénzbefizetési opciók: Visa és MasterCard bank. és hitelkártyák, Skrill, Yandex, paysafecard, Entropay-es befizetés, banki átutalások, NETELLER-es befizetés, Bitcoin-os befizetés
  • Pénzkifizetési opciók: Visa, MasterCard, Maestro kártya típusok, Skrill, Yandex, banki átutalás, Entropay, Bitcoin, NETELLER
  •  

A pénz be- és kifizetéseknél a szolgáltató nem számít fel extra költséget (mindegyik opció jutalékmentes); a befizetések esetében a minimális összeghatár 250 Ft, míg a kifizetéseknél 450 Ft. Az átfutási idő a banki átutalás és a kártyás opciók esetében a leghosszabb (akár 7 munkanapot is igénybe vehet). Viszont az alternatív opciók esetében mindössze 15-20 percet kell várni az adott pénzügyi tranzakció lebonyolítására.

1xbet befizetés lebonyolítása:
Lépj be az oldalra, a „Saját számlám” gombra kattintva válaszd ki a „Számla feltöltése” menüpontot, és azon belül azt a metódust, amivel pénzt kívánsz feltölteni a belső egyenlegedre.

1xbet kifizetés lebonyolítása:
Lépj be az oldalra, a „Saját számlám” gombra kattintva válaszd ki a „Kifizetés a számláról” menüpontot, majd azon belül azt a metódust, amely révén pénzt szeretnél kiutalni a belső egyenlegedről, és a megfelelő mezőbe írd be a kivenni kívánt összeget.

4. 1xBet bónusz sportfogadáshoz

Ez az 1xBet bónusz egy 100%-os első befizetéshez kötött bónusz. Az igénybevétele esetén pedig 30500 forintnak megfelelő összeghez lehet hozzájutni. Viszont ahhoz, hogy a maximális összeget igénybe lehessen venni, pont ugyanennyi pénzt kell befizetni az első egyenlegfeltöltéskor. A bónusz összegének egészét öt alkalommal kell megforgatni, és erre a célra kizárólag csak gyűjtőfogadásokat lehet igénybe venni.

Minden egyes gyűjtőfogadásnak legalább három különböző eseményt kell tartalmaznia, amelyek esetében az odds 1.40-nél nem lehet kisebb mértékű. A megforgatási követelményeknek gyakorlatilag ennyi a lényege ennél az 1xBet bónusz típusnál. Viszont az esetleges kellemetlenségek megelőzés végett érdemes azért elolvasni a rávonatkozó aktuális kritériumokat (ez minden egyéb 1xBet bónusz, promóció esetében is erősen ajánlott). Ugyanis a bónuszokra vonatkozó felhasználási feltételek módosításának jogát a szolgáltató fenntartja.

Egyéb 1xBet bónusz és promóciós ajánlatok


Az online szerencsejáték szolgáltató platformján számos egyéb speciális ajánlat érhető el (egyebek mellett a pókerhez és az élő kaszinóhoz). Ugyanakkor a legtöbb promóció időszakos jellegű, ezért az éppen aktuális ajánlatokról, és a hozzájuk kapcsolódó felhasználási feltételekről az oldal „Promo” szekciójából szükséges tájékozódni.

Fogadási piacok, fogadási típusok kínálata


Mint az már korábban említettük az 1xBet sportfogadás platformján napi szinten több, mint 1000 különböző sporteseményre lehet fogadásokat kötni. Ez természetesen az élő fogadások esetében is biztosított. A sportágak legtöbbjéhez nagyjából 30 különféle fogadási piacot nyújt a szolgáltatót. Ennek köszönhetően a klasszikus opciók mellett a felhasználók fogadhatnak (pl. labdarúgás estén) akár még a szögletek számára, a sárgalapok számára, a szabadrúgások számár stb. is.

Sportfogadás szekciójának sportág kínálata


Az online szerencsejáték szolgáltató kimondottan jól teljesít a sportág kínálat tekintetében. Ennek hála a foci, kosárlabda, jégkorong, röplabda, tenisz és az egyéb hazánkban is népszerű sportok mellett számos egyéb sportágra is lehet fogadni az oldalon. A felhozatalban helyet kapott egyebek mellett a Forma 1, a Darts, a Baseball, az Ausztrál futball, a fallabda, a golf, különféle harcművészetek, a lóverseny, de még a kelta futball a sakk és a pankráció is, illetve az e-sportok.

Konklúzió


Az, hogy az embernek érdemes-e számlát nyitnia egy adott szolgáltatónál, eléggé sok mindentől függ, beleértve az egyéni preferenciákat is. Az 1xBet jól teljesít a bónuszok, fogadási piacok, sportág kínálat, élő fogadás terén. Viszont tény, hogy van még hova fejlődnie a cégnek, hiszen a piac meghatározó szereplői azért jóval többet képesek nyújtani például a mobil alkalmazások, és a speciális szolgáltatások terén (pl. VIP program, élő közvetítések stb.).