KASZINÓ ISMERTETŐK – 1xBET Kaszinó Bónusz – 100% akár 1500€ + 150 Ingyen Pörgetés

1XBET KASZINÓ

4.8/5

1XBET Kaszinó

  • 1000+ videóautómata játszható
  • 24/7 ügyfélszolgálat chaten, telefonon és email
  • Európai Úniós licensz
  • Bónusz 100% AKÁR 1500€
  • 150 Ingyenes Pörgetések
  • Magyar felület és ügyfélszolgálat

Biztonságos fizetési módszerek

JÁTÉKOK & ÉLŐ KASZINÓ

1. 1XBET KASZINÓ BEMUTATÓ

Több mint 400,000 online felhasználó fogad az 1xbet.com-on.


Az 1xBet online szerencsejáték platformja jelenleg több, mint 50-féle nyelven érhető el, amelyek között szerencsére a magyar is helyet kapott. Abban az esetben, ha valamilyen oknál fogva (például, ha proxy-t használunk) az oldal nem magyar nyelven töltődne be, akkor a regisztráció megkezdése előtt a jobb felső sarokban válasszuk ki a „HU” ikont (piros-fehér-zöld színű zászló van mellette).

Az 1xBet fogadási lehetőségek széles választékát kínálja nem csupán sporteseményekre, hanem TV-játékokra is. Az 1xBet Forum minden hónapban többféle típusú versenyt kínál a játékosoknak. Az oldal a legkedvezőbb bónuszokat kínálja, ezért mindenképp érdemes megismerni a játékokat és a bónuszokat a 1XBET-en. Legyen szerencséje az 1xBet-tel!

2. 1XBET KASZINÓ Szoftver & Játékok


Annak érdekében, hogy a lehető legteljesebb online kaszinó élményt nyújtsa, az 1XBet tudta, hogy partnernek kell lennie a legnépszerűbb játékfejlesztőkkel, és biztosítania kell, hogy az interneten elérhető legújabb és legjobb termékeket kínálja. Nos, pontosan ezt tette az 1XBET, együttműködve a végtelen, sorozatos játékszolgáltatók hadával.

A játékosok találhatnak slot nyereményeket az olyan legnagyobb cápák által, mint a NetEnt, a Microgaming és az IGT, de több egyedi játékot is találhatnak a kevésbé ismert, de feltörekvő játékfejlesztőktől, mint a Yggdrasil és a Rabcat. A live-dealer játékokat kereső játékosok NetEnt-alapú játékokat találnak a Microgaming-alapúak kínálata mellett.

A 1xBet tapasztalat arra is van lehetőség, részt vesz különböző versenyek.

3. 1XBET KASZINÓ Promóciók

Az 1xBet kaszinó üdvözlő bónusza az első négy befizetés során összesen 1500 euró értékben vehető igénybe. Az első befizetéskor 100%-ban, a másodiknál 50%-ban, a harmadik és negyedik befizetéskor pedig 25-25%-ban kapunk jóváírást a bónuszszámlánkra a befizetésünk összegétől függően. A bónusz aktiválásához minimum 10€-t kell befizetnünk az első alkalommal, majd a 2-4 alkalommal rendre legalább 15€-t. A jóváírt bónusz maximális összege egyre növekszik, első alkalommal 300€, majd 350€, 400€ és végül 450€ (ez utóbbihoz igencsak tetemes összeget, 1800€-t kell feltöltenünk az 1xBet számlánkra).

  • 100% üdvözlő bónusz (akár 1500€) + 1500 ingyen pörgetés az első befizetésed után
  • Rendszeres versenysorozatok és promóciók
  • Élő- kaszinó játékok lebilincselő változatai
  • Gyors pénz tranzakciók

Az 1xBet az online kaszinó játékokhoz (pl. nyerőgépek & félkarú rablók) és az élő kaszinóban elérhető különböző játékokhoz (kártyajátékok, asztali játékok) is biztosít egy adott mértékű pénz visszafizetési bónuszt (játéktól függően 3-5% közöttit). Emellett azzal, hogy játszunk az oldalon, 1xBet pontokat kapunk. Ezeket a későbbiek során felhasználhatunk olyan speciális sorsolásokon történő részvételhez, amelyek esetében rendkívül magas összegű pénzdíjak találnak gazdára, a céghez lojális tagok körében.

Mivel az 1xBet platformján temérdek promóciós ajánlat van, ezért érdemes olyanokat kiválasztani, amelyek minden téren megfelelnek az igényeinknek. Természetesen a platformon elérhető összes promóció részletes leírása is megtalálható az oldalon. A promóciós ismertetőket mindenféleképpen ajánlott átnézni, mivel ily módon pontosan tisztában leszünk azok szabályaival, és az igénybevételükhöz szükséges követelményekkel is.

4. 1XBET KASZINÓ Fizetési Módok & Ügyfélszolgálat

Könnyű befizetés és kifizetés a 1XBET MagyarországnálBármikor újratöltheted az egyenleged, ha kifogysz, és így bármikor játszhatsz. Nem tart sokáig megtanulni, hogy hogyan tölthetsz pénzt a fiókodra, vagy hogy hogyan vedd ki a nyereményed egy nagy nyereség után. Minden pénz utalás titkosított, ezért nem kell félned attól, hogy valaki visszaél a személyes adataiddal.

Az oldal sokféle pénznemet és fizetésimódot elfogad. Nem számít, hogy hol laksz. Akárhol játszatsz a 1XBET-el! Mint minden egyéb téren, az 1xBet befizetés terén is hihetetlenül széles választékot kínál felhasználói számára. A kaszinó összesen több, mint 120 befizetési módot támogat és ezekből válogatja össze az adott országban elérhetőket. A magyar felhasználók számára mintegy negyvenet, ami még akkor is impresszív szám, ha tudjuk, hogy ennek több, mint a fele a különböző kriptovalutákat takarja. Bankkártyák, e-pénztárcák, prepaid kártyák, mobilfizetési megoldások, banki átutalás, mindenki megtalálja a számára legkényelmesebbet. Természetesen a befizetett pénzek jóváírása eltérő ideig tart a pénzügyi szolgáltatótól függően akár szinte azonnal is megtörténhet, de előfordulhat, hogy több napot is kell várni a pénz beérkezésére. A befizetési minimum csupán 250 forint.

5. 1XBET KASZINÓ Élő játékok

Aki az élőben történő játékot favorizálja, annak biztos, hogy maximálisan elnyeri majd a tetszését az 1xBet Élő Kaszinója. Ezt a szekciót az online kaszinóhoz hasonlóan a platform főmenüjéből, a megfelelő hivatkozásra – „Élő kaszinó” – kattintva érhetjük el. Az élő kaszinó egy teljesen egyedi, rendkívül izgalmas módját kínálja az online játéknak. A különféle kaszinó játékok, külön erre a célra kialakított speciális termekben folynak, amelyek esetében az ott elhelyezett kamerák révén kövezhetjük élőben a játék mozzanatait. Eközben bármikor interakcióba léphetünk az adott játékot irányító krupiéval (általában csinos hölgyeket alkalmaz az 1xBet erre a célra), és a világ különböző tájairól származó más játékosokkal (pl. a póker esetében). A tétek ugyan valamivel magasabbak, mint a „sima” online kaszinó esetében, viszont jóval nagyobb összegű nyereményeket érhetünk el, ami ezért az apró kellemetlenségéért bőségesen kárpótolja az embert.

Az 1xBet élő kaszinójának kínálatában olyan rendkívül népszerű kártyajátékokkal tehetünk szert profitra, mint például a blackjack, és a póker, de próbára tehetjük a szerencsénket roulette-ben is, sőt még klasszikus, las vegas-i félkarú rablókkal is játszhatunk élőben (Live Slots funkció).

6. 1XBET KASZINÓ Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat kissé esetleges működésű. A kapcsolatfelvételre szolgáló oldalon számtalan email-címet találunk, valamint egy, az Egyesült Királyságba mutató telefonszámot és egy kapcsolatfelvételi űrlapot. A minden oldalon folyamatosan jelenlévő „Élő chat” ígéretesnek tűnik, de a használata nem könnyű. A probléma nem technikai jellegű, hanem erőforráshiányból eredhet. Ha üzenetet írunk, szinte azonnal megjelenik az operátorunk, azonban kénytelenek vagyunk élni a gyanúperrel, hogy ez csupán megnyugtatásul szolgál, mivel sok ideig tartó várakozás után sem sikerült „Istvánnak” bekapcsolódnia a beszélgetésbe.

Végül haza is mehetett, és az elvileg folyamatosan rendelkezésre álló chat egyszerű üzenetküldő felületté változott, azzal az ígérettel, hogy „Majd jelentkezünk”. A negatívumok mellett mindenképp ki kell emelni, hogy a munkatársak viszont – ha már sikerült kapcsolatba lépni velük – hatékonyan és profi módon nyújtanak segítséget.

Sajnos számunkra csupán elméleti lehetőség a kaszinó fórumának (1xforum) használata, mivel az orosz nyelven működik.

7. 1XBET KASZINÓ Összegzés

A kiemelés, hogy minden tét és nyeremény adómentes. Ügyfélszolgálat rendelkezésre áll minden alkalommal különböző módokon. Biztonsági el van látva egy érvényes engedéllyel Curacao.

Ezen kívül több mint 400.000 Az ügyfelek be 1xBet. Ez az összeg minden bizonnyal növeli rövid áttekintés után. Mert akkor tényleg nem tud már ez a tét, mint a fogadások szakemberek és a kezdők. Még az üdvözlő bónusz tényleg minden megvan. A mi 1xBet teszt kiderül alig hiányosságokat, és határozottan ajánlásokat tehet ennek a nagy bukméker.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.