Franciaország-Hollandia, VB selejtező, 20 óra 45 perc

Ma este 20 óra 45 perctől a Stade de France stadionon egy gála mérkőzésre várhatunk a VB selejtező A csoportjába, ahol Franciaország-Hollandia mérkőzésre kerül sor.

A bookmakerek szerint a mérkőzés nagy esélyesei a franciák, és ez valahol helyes is, hisz a franciák sokkal erősebb kerettel rendelkeznek, valamint a hazai pálya is nagy előnyt jelent, természetesen a hollnadokat sem lehet hanyagolni, azonban mégis jelentős különbség van a két keret közt.

A franciák hat mérkőzés után a csoport a második helyén vannak, egyenlő ponttal a svédekkel,azonban gyengébb gól aránnyal. Didier Deschamps csapata 13 pontot gyüjtött össze hat mérkőzés alatt, 4 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség.

A hollandoknál a franciák győztek 1-0-ra, ugyanakkor az utolsó három mérkőzés a két csapat között a franciák győzelmével fejeződött be.

A hollandok a csoport 3.-ik helyén vannak és ha még reménykedni akarnak a VB kijutásra a mai mérkőzésen nem szabadna vesziteniük. Dick Advockat csapata 10 pontot gyüjtött össze 6 mérkőzésen.

Valószinü felállás

Franciaország-Lloris – Kurzawa, Koscielny, Umtiti, Sidibe – Pogba, Kante – Lemar, Griezmann, Fekir – Giroud

Hollandia- Cillessen – Blind, De Vrij, Hoedt, Veltman – Wijnaldum, Strootman, Ginkel – Depay, Janssen, Robben

Az ingyentippek.com szakértői tippje erre a mérkőzésre, hogy a hazai csapat győz, amelyre a világ legjobb fogadóirodája a CASINIA 1,57-es szorzót ad, még meglehet próbálni, hogy mindkét csapat szerez gólt, amelynek 1,95-ös szorzója van.

Regisztrálj bannerünkről a CASINIA  fogadóirodához és 15.000 Forint bónuszban részesülsz.

PROMÓCIÓ!!!Regisztrálj oldalunkon levő bannerek bármelyikéről bármelyik fogadóirodához és az exkluziv befizetési bónuszok mellett INGYEN megkapod a legsikeresebb stratégiánkat,amely már több ezer fogadót sikeressé tett, részletekért kattints IDE