Napi szelvény 2018 szeptember 29.

Napi szelvény 2018 szeptember 29.

A 2018 szeptember 29.-i napi szelvényre 3 tippet készítettem elő a belga, görög és német első osztályokból. Bízom benne, hogy nyerő szelvény lesz, de mint mindig, azt javaslom, fogadjatok felelősségteljesen.
A továbbiakban bemutatom a három tippet, illetve az indokokat amiért ezekre esett a választásom.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 29 (szorzó 2.55)

 

1. Tippek: Club Brugge – Cercle Brugge

Nagy a különbség a két csapat között, a házigazdák jóval erősebbek, ezért nem hinném, hogy gondjuk akadna, főleg, hogy hazai pályán is játszanak.
Club Brugge kiválóan játszott hazai pályán a jelenlegi bajnokságban, mind a 4 mérkőzését megnyerte, és minden alkalommal legalább 2 gól született.
Cercle Brugge ennél sokkal gyengébben játszik, az előző 5 meccs során csak egy döntetlent sikerült jegyezniük, az utolsó 4 meccs során pedig 3 alkalommal legalább 2-2 gólt kaptak.
Utoljára 2015-ben találkoztak 3 alkalommal, akkor mindig a Club Brugge nyert, és legalább 3 találat volt meccsenként.

  Tipp: 1 (Club Brugge) & több mint 1,5 gól, szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek: OFI Creta – AEK Atena

OFI Creta egy újonnan promovált csapat, aki egy, a bajnoki címért harcoloó csapatot fog vendégül látni, ezért nem hinném, hogy fogja tudni tartani a lépést.
A házigazdák elég gyenge formában vannak, az első 4 fordulóban nem kevesebb mint 3 vereséget jegyeztek, és egyszer leikszeltek egy másik szerény csapat, a Panionios otthonában.
AEK Atena a jelnelegi bajnokságban 4 meccsből 3-at megnyert, csak a Rayvan Lucescu által vezetett PAOK-tól kapott ki.

  Tipp: AEK Atena győz , szorzó @1.72>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Hoffenheim – Leipzig

Mint tudjátok, Németországban egy nagyon támadó és nyitott focit játszanak, én sok gólra számítok, illetve legalább egyre a házigazdák részéről.
Hoffenheim kiválóan mutatkozott a támadásban ebben az idényben, az eddigi 7 forduló során minden alkalommal gólt szerzett, és csak egy alkalommal nem sikerült az első 80 percben.
Leipzignem nyűgőzőtt le a támadásban, az eddigi 6 kiszállása során 5 meccsen gólt kapott, Hacken és Craiova-tól csak a 80. perc után.
Eddig a két csapat 4 alkalommal találkozott, Julian Nagelsmann gárdája minden alkalommal legalább egyszer betalált a 80. percig.

  Tipp: Hoffenheim több mint 0,5 gólt szerez a meccsen, szorzó @1.20>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 29 (szorzó 3.02)

 

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App