10.000 Ft-tól —-> 1 millió Ft.-ig, olvasd el hogyan…

10.000 Ft-tól —-> 1 millió Ft.-ig, olvasd el hogyan…

Üdvözlünk ismét oldalunkon,

Ahogy már mondtuk a sportfogadás csak akkor lehet eredményes ha megfelelő stratégiát valamint tőke kezelést használunk, de ekkor se 100%-os mivel szerencsejáték, de jóval növeli az esélyünket, hogy mi is sikeres sportfogadók legyünk. Tudjuk rengeteg weboldal és főleg facebook oldal biztos meggazdagodási lehetőséget igér nektek, de ezek oldalok fő célja, hogy kihasznája a naiv és hiszékeny embereket és igy egyetlen nyertesek az egészből akik ezeket az átveréseket rendezik.

Szakértőink hosszú ideje dolgoznak egy stratégián, amelyet nem találtok meg se Magyarországi, se külföldi oldalakon, ami valójában kis szerencsével óriási hasznot hozhat minden sportfogadónak.

Ez a stratégia közepes és hosszú távon mindenképp sikeres, és az oldalunkon levő ingyen tippekre lehet alkalmazni, vagy akár saját tippjeitekre is. Szakértőink hat hónapja tesztelik ezt a stratégiát, és ha valaki játszodta volna 6 hónap alatt 10.000 Forint kezdő tőkével, most egy hihetetlen összegnél lenne, pontosabban közel egy millió forintnál.

Úgy döntöttük, hogy már annyira jól ki van dolgozva ez a stratégia, hogy ideje megosszuk olvasóinkkal is.

A munkafolyamat nagyon egyszerü, és természetesen ingyenes.

Regisztrálj az alábbi 3 banner közül bármelyik fogadóirodához, fizess be bármilyen összeget(mi azt ajánljuk, hogy fizess be 15.000 Forintot és igy első befizetésed megduplázódik, és elkezdheted a stratégiát igy akár 30.000 Forintal is, de bármilyen összeget fizetsz be megkapod ezt a stratégiát és a befizetett összeged megduplázódik)

FONTOS!!!A befizetett összeg teljesen a saját számládon marad, amellyel játszhatsz, tehát nem nekünk kell fizetned.

Miután regisztráltál küldj emailt az office@ingyentippek.com email cimre és 24 órán belül email-en megkapod stratégiánkat, ugyanakkor bármilyen kérdésetek van irhattok email cimünkre.

Powered by Live Score & Live Score App