1. FC Köln - Eintracht Frankfurt Sportfogadás Tippek - 2020. október 18. 15:30

1. FC Köln – Eintracht Frankfurt Sportfogadás Tippek – 2020. október 18. 15:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

1. FC Köln - Eintracht Frankfurt Sportfogadás Tippek - 2020. október 18. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 7:7, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok egyszer játszottak az 1. FC Köln stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben az 1. FC Köln egyszer nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Eintracht Frankfurt háromszor nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Eintracht Frankfurt az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az 1. FC Köln 3 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Eintracht Frankfurt pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján az Eintracht Frankfurt szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az 1. FC Köln olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bochum. Az Eintracht Frankfurt pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a PSV Eindhoven. Az Eintracht Frankfurt erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az 1. FC Köln olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a RB Leipzig, a Hoffenheim vagy az Union Berlin. Az Eintracht Frankfurt gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Ajax, a Basel vagy a Bayern München. Az Eintracht Frankfurt csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

mindkét csapat rúg gólt – SZORZÓ 1.48

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.